Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Coś o sobie
Kielich:
Mam na imię Michał i mam 16 lat. Interesuję się muzyką, ale nie ograniczam się jedynie do słuchania potrafię grać na gitarze klasycznej, gitarze basowej i harmonijce ustnej, ale bass to mój ''główny'' instrument i w przyszłosć chciałbym grać w zespole rockowym (klimaty zbliżone do Lady Pank i The Rolling Stones). Wiem, że łatwo nie będzie, ale muzyka to moja pasja i nie wyobrażam sobie żebym mógł robić cokolwiek innego. Poza Lady Pank i Rolling Stones słucham jeszcze Chłopców z Placu Broni, Guns n' Roses, Johna Lennona, Jimi Hendrixa i The Doors. Poza muzyką bardzo lubie czytac ksiażki fantasy, a do moich ulubionych pisarzy należa A.Sapkowski, A.Pilipiuk, Brent Weeks i Glen Cook.W Gothica nie gram tyle co kiedyś, ale czasami jeszcze sobie go dla relasku odpale. Na forum zarejestrowałem się dlatego, że mam nadzieję poznać tu ciekawych ludzi.
Arthas99:
Jestem tu nowy wienc wypadaloby sie przywitac xd
mam na imie jacek i mam 12 lat pochodze ze szczecina i uwielbiam grac w gre gothic!!!!!!!!!
jest chyba najlepszom grom!
RapowyGnojek:
Witam .Mam na imię Kamil.Mam 21 lat.W Gothica zacząłem grać jakoś w 2006 roku.Na początku myślałem , że jest to jakieś badziewie.Pograłem troche dłużej i jak dla mnie jest to najlepsza gra.Od tamtej pory spędziłem wiele długich wieczorów grając w Gothica (I , II , III ).Wielka szkoda , że Gothic 4 okazał się porażką.No ale cieszmy się z tych 3 dobrych części.Uwielbiam gdy na dworze pada deszcz , śnieg a ja sobie w ciepłym domu , przy ciepłej kawce zwiedzam gothicowy świat.Można się oderwać od wszystkiego.Zbliża się pazdziernik więc trzeba zainstalować Gothica 3 :).Pozdrawiam.
Galeria_Ciastek:
Personalia może zostawmy. Jestem nastolatkiem, słucham właśnie piosenki wykonywanej przez Chór Armii Czerwonej. Coś tam kiedyś pisałem na tym forum, ale przestałem i teraz piszę znowu. Zainteresowanie? Basen, rower, gry komputerowe, polityka, książki, ćwiczenia fizyczne, czasem dziewczyny. Gdy ktoś mnie się pyta czy słucham muzyki odpowiadam: nie. Bo jak tu komuś wytłumaczyć, że uwielbiam Chór Armii Czerwonej i piosenkę z Pulp Fiction? A do tego soundtracki z Mass Effect i Crysis? No właśnie, dziwny gust jak na nastolatka.
Coś jeszcze? Mieszkam na wsi i mi dobrze z tym. Nie wyobrażam sobie życia w mieście, tak wielu rzeczy bym nie umiał. Jestem dumny, że potrafię sprawnie i długo machać łopatą, umiem obsługiwać siekierę, wkrętarkę, wiertarkę, piłę i wiele innych. Rozpalanie w piecu nie ma przede mną tajemnic. Czy jakbym mieszkał w bloku to bym to wszystko umiał? Nie. Ale wstyd.
Ulubione gry? Mass Effect, Gothic, S.T.A.L.K.E.R. Dołączy do nich ME 3 i Wiedźmin 2, o ile kiedyś będę miał nowy komputer. To znaczy, że obecnie mam bardzo słabego.
Dziękuję, dobranoc.
Lord Hejgen:
Witam. Mam na imię Patryk i mam 17 lat. Mieszkam w bukowsku. Gothic'a poznałem w 2007 roku. Zagrałem sobie i do tego czasu, uwielbiam grać w tą grę.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej