Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Coś o sobie

<< < (28/33) > >>

Serail:

--- Cytat: Ravix w 08 Lipiec 2010, 19:29:21 ---jestem z miasta...

--- Koniec cytatu ---
Ooo, miastowy się pojawił na naszym wieśniaczym forum. Może wprowadzi na forum trochę ogłady i savoir vivre... Być z miasta to już coś! Dajcie mu rangę VIP!
Gash...
A ja jestem Sławek!

Robben:

--- Cytat: Songo w 10 Lipiec 2010, 10:44:58 ---Mam na imię Filip. Interesuje się fantastyką. Z gier najbardziej lubię gothicII.

--- Koniec cytatu ---
A może coś więcej? Niewiele o sobie powiedziałeś...

--- Cytat: Ravix w 08 Lipiec 2010, 19:29:21 ---jestem z miasta...

--- Koniec cytatu ---
A ja z Polski.

Istedd:
Setny post, piękna liczba wymagająca jakiegoś poświęcenia większego, niż pisanie w sesjach, czy "śmiesznych rozmowach w komunikatorach". Postanowiłem w tym dniu, dniu moich urodzin, szóstego lutego, kiedy imieniny obchodzi Bohdan przedstawić nieco swoją personę. Znać mnie tu mogą poza większością znaczną Daniel Dragosani van Palownik, a także Metztli. Bynajmniej o nich się tylko domyślam wiedzy na mój temat. Teraz jednak liczę, że grono to się powiększy.

Moje imię pierwsze to Patryk. Drugie, które wolę zdecydowanie bardziej od poprzedniego to Aleksandr. Nie jestem Polakiem, pochodzę z Białorusi. W Polsce, nie licząc licznych wyjazdów do rodziny i wakacji przebywam od bodajże pięciu lat. Studiuję obecnie Wydział Historii, a dokładniej mówiąc jakby "dział" Historii Sztuki na Uniwersytecie Mikołaja Kopernika w Toruniu.
Mam rozbudowaną osobowość, z czym zgadzam się z Eneagramową 6w5, o ile znacie, co to jest. ^^ Jak sam ujął to mój druh, mam swoje "schizy". Są to wybuchy częstokroć paranoi i depresji połączone z emocjonalnym odosobnieniem od reszty, spotykanego na co dzień tępego motłochu. Czuję się niezrozumiały być może ze względu na moją wrażliwość, chyba nieodpowiednią do wieku. A być może jest to przeciwieństwo przywary?
Interesuje się wieloma rzeczami. Począwszy od starożytności, w szczególności kultury Słowian i Nordów, poprzez fechtunek, a skończywszy na mieście Petersburg. Wymienione pierwsze interesanta spełniam nie tylko czytając dane książki, ale także w czasie Festiwalu Wikingów i Słowian w Wolinie, na który serdecznie zapraszam. Sam zowię się tam Jarl Sivald, ostatnio zaś, ze względu na niedysponowanie Górewicza miano nosiłem Obajarl Sivaldu, więc awans jako taki już porządny.
Z gier preferuję strategię, choć lubię także marnotrawić czas na porządnych RPG jak "Minecraft".

Rad jestem z namowy drogiego Palownika, który namówił mnie do gry na waszym zacnym łonie, a ten setny post niechaj będzie oznaką tego, że tak szybko się mnie tu nie pozbędziecie.

Aneuthanasia:
Na imię mam Jakub, na drugie Bogdan (>.>). Mam 16 lat, mieszkam na Dolnym Śląsku. Właśnie mijają mi ostatnie dni mojego pobytu w gimnazjum, we wrześniu idę do technikum logistycznego. Interesuję się historią, przede wszystkim od średniowiecza we wcześniejsze okresy życia ludzkości, muzyką (tylko metal i jego podgatunki), gram na gitarze basowej od roku, lubię czytać książki, lubię gry RPG.

SonyaBurzum:
Basia z Pomorza :) Gram w Gothica od 12 roku życia; jestem maniaczką  gier:  RPG, RTSów, FPSów. Uwielbiam twórczość Clancy'ego, zarówno książki jak i sygnowane gry, gram trochę na akustyku, trochę na basie (imię zobowiązuje). Od września trafię do klasy maturalnej, co wskazywałoby na to, że muszę zmniejszyć liczbę godzin spędzonych na graniu w Gothica, Fratera, Rainbow Six i w ogóle wszystko, ale jednak... słomiany zapał :)
Lubię filmy. Nie napiszę że ambitne, bo każdy ma inną definicję kina ambitnego. Tak samo książki, choć tu pokusze się o stwierdzenie: literatura ambitna. Lubię trylogię. Sienkiewicza! Moją ulubioną książką niezmiennie od paru lat jest "Lot nad kukułczym gniazdem" Kena Keseya. Film się nie liczy, jest dobry, ale nie jako odzwierciedlenie książki.
Lubię się rozpisywać. Lubię chipsy i spaghetti, jem w każdej ilości :)
Od 10 roku życia złucham niemal wyłącznie metalu, ostatnio maniaczę Ignis Fatuu no i niezmiennie od pół roku In Extremo :D
Mam zamiar studiować filologię klasyczną (łacina, greka).

Mam też siostrę. Taka sama fanka Gothica i InEx :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej