Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Coś o sobie
matysek676:
Co tu dużo mówić mam na imię Patryk i mam 14lat pochodzę ze Starachowic nie chciał bym mieszkać gdzie indziej bo tutaj mam kumpli jednego możę zanacie za TG jego nick to ,,miszcz" chodze do gimnazjum nr1 lubię te szkołę chociaż wolałem podstawówkę ale sie jużprzyzwyczaiłem do nowej szkoły nie jest taka zła chociarz troche bardziej wymagający nauczyciele.
Ci@cho:
Tak wiec na imie mam Amadeusz. Mieszkam w Legnicy. Chodze do gimnazium. Lubie grac w pilke nozna i grac na kompie. Mam brazowe wlosy i zielone oczy. Nie lubie chodzic do szkoly. Moja srednia to 4 cos. Oto caly ja.
Garaz(ż):
Witam Witam Mam na imię Michał mam 16 lat i pochodzę z Opola.Interesuje się komputerami, muzyką(mocniejsze brzmienie), bronią i dziewczynami ;). Przygodę z Gothiciem zacząłem daawno daawno temu kiedy to wypatrzyłem 1 część u kolegi.Tak mnie wkręciła że zostałem fanem serii i dzisiaj jestem starym wyjadaczem wszystkich Gothiców ;)
mikser60:
Siemka, mam na imię Michał. Chodzę do gimnazjum w Dobrczu, lubię grać w gry komputerowe, zajmuje się moddingiem gothica 1 i 2NK, ćwicze penspinning i dużo gram w piłkę jako bramkarz. Jeśli chodi o muzykę to bardzo lubię rocka, metal, haevymetal itp.
Onar:
Ja jestem Kacper, teraz bede szedł do 2 gim w szczecinie ;] Ogólnie lubie wszystko co zwiazane z kompem (informatyke w szkole tez xd), cala serie gotic (procz ZB, myslalem ze wywale ja przez okno wraz z kompem o.O) no i cwicze troche akro troche parkour ;]
--- Cytat: mikser60 w 07 Sierpień 2009, 10:20:21 ---Siemka, mam na imię Michał. Chodzę do gimnazjum w Dobrczu, lubię grać w gry komputerowe, zajmuje się moddingiem gothica 1 i 2NK, ćwicze penspinning i dużo gram w piłkę jako bramkarz. Jeśli chodi o muzykę to bardzo lubię rocka, metal, haevymetal itp.
--- Koniec cytatu ---
Chcetnie spytam sie wujka Google co to ten penspinnig ;d
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej