Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Coś o sobie
Azprime:
Mam na imie Adrian, obecnie mieszkam w Gdyni. Obecnie jestem w drugiej klasie Technikum ZSCHiE (Zespół Szkół Chłodniczych i Elektronicznych). Kujonem nie jestem. Muzyka... hmm ... jestem fanem zespołu happysad. W szczególności interesuje się piłką nożną. Od sezonu 2003/04 jeżdżę na każde mecze Arki Gdynia. Początkowo pierwsze dwa lata zasiadałem na 'torach'. Typowy sektor dla Pikników. Od sezonu 2005/06 zasiadam na młynie, dopinguje swój ukochany zespół, i zaliczam przynajmniej 3/4 wyjazdów w sezonie. (Kto interesuje się Polską Piłką ten powinien być obeznany w tym temacie). Lubie spać... o tak. Oglądam również Anime. Najbardziej do gustu przypadło mi: Elfen Lied, Naruto, Bleach, Higurashi no naku koro ni. Nie jestem skatem, nie jestem emo, to ja tworze styl. Niektórzy znajomi i znajome nazywają mnie metroseksualistą... ale cóż, bóg nie każdego obdarzył wysokim ilorazem IQ. Co do gier. Hmm. FIFA, Cała saga Gothic i to na tyle. Do wszystkich spraw podchodzę z dystansem. Nie toleruje lewackich poglądów oraz homoseksualizmu. To tyle o mnie.
Tiw:
Przeczytałem poprzedniego posta, troche ocenzurowałem i z racji tego, że troche podrosłem napisze nowego. Moje imię brzmi Adrian, jestem heteroseksualistą, rasa biała. I w zasadzie to by było na tyle z ważniejszych informacji. Dodam tylko, że miezkom na Górnym Śląsku, gdzie się urodziłem. Uwielbiam filmy, muzyke i <czasem> ksiązki. No i cały czas się edukuje. Bozia dała mi skromność.
Kirgo32:
Zapewne nikt się nie obrazi jak napiszę kolejny raz w temacie? Nie edytuję posta bo nikt wtedy nie zauważy wyników mojej ciężkiej pracy...
Mam na imię Mateusz. Pomieszkuję sobie we wsi Baczyna leżącej ok. 8 kilometrów od Gorzowa Wlkp. Co do wyglądu: Mam jakieś 174 cm wzrostu, jestem dosyć "wielkiej" budowy ciała, niebieskie oczy, blond włosy, przeciętna facjata. Uczęszczam do szkoły w ww wsi, do 2 klasy gimnazjum. Z nauką idzie mi całkiem dobrze, choć mogę uznać, że coraz gorzej (ale na dzień dzisiejszy źle nie jest). Interesuję się informatyką, grami pc, fotografią, Dragon Ball. W wolnym czasie lubię sobie poszkicować, czy pozamulać przed komputerem, a latem wychodzę na wioskę. Jeśli chodzi o to jak się ubieram...Ubieram te ubrania, w których mi wygodnie. Nie staram się przypasować do żadnego stylu. Słucham muzyki w stylu rock, metal, a ostatnio coraz więcej pop, melodic metal/rock, gothic metal, czy rap (gdy mi odbije). Jestem spokojnym i opanowanym człowiekiem, ale sytuacja się gwałtownie zmienia gdy ktoś mnie wkurzy (i lepiej tego nie robić). Lubię samotność, ale także bez kolegów czy innych ludzi bym nie wytrzymał. No i to chyba na tyle jeśli o mnie chodzi.
Lee Mocny:
Mam na imię Norbert, mam 15 lat... Jestem z Przemyśla dokładniej z Hurka. Lubie grać w piłke...Nie lubie chodzić do szkoły...Mówią na mnie Siwy...oraz Lee...
Oktawian August:
Mój nick to Pabloo.Mam na imię Paweł mam 16 lat.Jestem z Namysłowa województwo Opolskie.Interesuje się historią szczególnie:
-Starożytność (Kartagina,Rzym,Egipt,Grecja,Macedonia,Imperium Seleucydów itd)
-ÂŚredniowiecze
-rewolucje,czasy 1 i 2 wojny światowej,komunizm, itd
-interesuje się największymi generałami,władcami,cesarzami jacy byli w Historii Starożytności,ÂŚredniowiecza,Nowożytności i bitwami jakie się wtedy toczyły.
Interesuje się jeszcze piłką nożną,koszykówką(NBA) i komputerami.Jestem fanem Star Wars i lubię oglądać filmy pokroju Star Wars,Predator,Obcy i wojenne,horrory.Jestem też fanem gier serii Gothic,Wiedźmin,Star Wars,Mass Effect,Diablo,GTA,Total War,Assassin's Creed.Mój ulubiony typ muzyki to Gangsta Rap i Rap Amerykański.Mam ciemne włosy i oczy piwne.Jestem dosyć wielkiej budowy ciała.Lubię się spotykać i spędzać czas z przyjaciółmi.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej