Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Coś o sobie
Sirius:
pen- długopis, spinning- kręcenie
Trzeba te dziwne nazwy na logikę brać :P
16 lat, dziwna siostrzyczka w domu, niestety bliźniaczka. Od września do liceum. Czytam szybko, jeszcze szybciej mówię. Pasjonuję się siatkówką, fantasy (Goodking, Tolkien, Sapkowski itp.), uwielbiam dobre, wciągające gry. Z natury spokojny, ale dociekliwy. Potrafię być upierdliwy. Mam świnkę morską- śmieszne zwierzę... Aktualnie zajmuję się babcią oraz prowadzeniem domu.
Atsui:
No to witam Was, to mój pierwszy post na tym forum :P
Jestem Atsui. Bardzo lubię pisać opowiadania głównie osadzone w świecie fantasy (jednakowoż w świecie Gothica też mi się zdarza) oraz czytać książki, też w takich klimatach. Na szczycie mojej listy ulubionych dzieł stoi cała seria Władcy Pierścieni, Eragon, Harry Potter i Hobbit, w planie mam przeczytać Sillmarion. Lubuje się też w grach forumowych (PBFy głównie) i oczywiście w cRPG, jakim jest Gothic :P Skoro już o tym typie gier mowa, to z tego lubię jeszcze Wiedźmina, Obliviona i Morrowinda... Co do gier akcji, figuruje tam Assassin`s Creed... Ze strategii lubię Bitwę o ÂŚródziemie II + dodatek Król Nazguli, no i myślę, że to tyle :D
Kozłow:
To ja jeszcze tu nie pisałem?
Ok. A więc. Nazywam się ÂŁukasz i mam 18 lat. Jestem nie anonimowym, ale jak mówią koleżanki: "publicznym" alkoholikiem. Bo kto w tym kraju wytrzyma bez wódki? No ale nie o to idzie. Mieszkam w Zambrowie, miejscowości, którą niektórzy znać mogą po opisie: "były tu zakłady bawełniane", a inni: "na krajowej 8-ce, ok. 120 km od Warszawy i 64 km od Białegostoku". Jestem uczniem Liceum Ogólnokształcącego nr. 1 przy Zespole Szkół Ogólnokształcących im. Stanisława Konarskiego w Zambrowie. Uczniem jestem raczej dobrym, zwłaszcza, ze w dobie odmóżdżenia absolutnego uważam za mój święty obowiązek "domóżdżać się". A zwłaszcza z historii, która jest moim ulubionym przedmiotem, moją ulubioną dziedziną wiedzy. Jestem komunistą z całym dobrodziejstwem jego inwentarza. Czytałem "Folwark Zwierzęcy", tak, oglądałem "Katyń", tak, czytałem podręczniki, tak, tak, tak ^^ Przy okazji - uwielbiam czytać i czytam sporo, szczególnie różnego rodzaju książek historycznych czy z dziedziny filozofii. Jestem ponadto ateistą i to ateistą, który by chciał, żeby wszyscy byli ateistami. Nie jestem tolerancyjny, nie pragnę wszelkiego rodzaju popierdolonych wolności, nie mam wszystkiego w dupie. Interesuję się fantasy (Wiedźmin, LOTR, Thorgal), lubię grać w gry komputerowe i mam ich dość sporo.
Zawsze muszę się wypisać najwięcej ^^ Ale cóż, lubię pisać. Opowiadania, wiersze, artykuły, prace.
Mój charakter zna, kto znać musi i kto poznać go mógł. Sam nie będę w stosunku do siebie nadto obiektywny, bo uważam, że nie należy odkrywać siebie, a więc "reprodukować całego gówna tkwiącego w nas" (~ÂŻiżek), ale siebie stwarzać.
Aaaa no z music to lubię od lewa do prawa. Nie zdzierżam tylko Disco-polo i bardzo rzadko słucham rapu. A tak to od Mozarta po Behemotha ^^
Hadriell:
Siema, mam na imię Krzysztof i mam 21 lat. Mieszkam w Częstochowie na Rakowie (który znany jest jako najgorsza dzielnica w mieście) gdzie także się urodziłem, ale nie zamierzam tutaj skisnąć i jak skończę studia wypieprzam z tego miasta kiedy tylko będzie się dało. :] Jestem studentem drugiego roku na Wyższej Szkole Hotelarstwa i Turystyki w Częstochowie. Jest łatwo jak skurwysyn, ale jako, że ja przez całe życie byłem leniem i nie chciało mi się uczyć, to nawet tutaj czasem są kłopoty, ale wiadomo, Polak to Polak, dajemy radę. ;]
Mam 185 centymetrów wzrostu i 120 kilo wagi, dużo jak nie wiem co, ale lubię sobie pojeść i mam gdzieś to, że jestem chory i muszę być na diecie. Mam to gdzieś, nawet gdybym nie był chory, to miałbym problem z nadwagą. Mam średniej długości włosy, są suche, z łupieżem, ale są. Mam ciało pełne skaz po urazach, ale ważne, że kończyny póki co działają. Mam siostrę, której szczerze nie cierpię, jest o trzy lata starsza, urodziła się w tym samym dniu co ja o dziwo, ale trzy lata wcześniej. Na szczęście wyprowadziła się półtora roku temu i nie ma problemu w domu, jest spokojnie. Jednak jak przyjedzie czasem na weekend, to są afery, kłótnie na cały blok. Ogólnie ja i siostra to jak pies i kot.
Interesuję się grami komputerowymi, komputerami, książkami (przez same wakacje przeczytałem koło 50 książek xD), trochę pisarstwem, turystyką (w końcu ją studiuję, nie? Trzeba studiować to co się lubi! :f), no i oczywiście jak na Polaka przystało interesuję się piciem alkoholu, no bo jak to tak? Polak i student, który nie pije? SKANDAL, ot co!
Całkiem sporo siedzę przy kompie i wtedy albo gram, albo robię jakąś pracę na studia, albo gapię się na jakieś anime bądź czytam mangę, których to widziałem już tyle, że nie jestem ich wstanie zliczyć (onemanga.com rządzi ;]).
Czasem sobie film jakiś oglądnę, a jest to zazwyczaj jakieś sy-fy bądź horror dobry. Mam na myśli dobre horrory, a nie dzisiejsze "piłowate" gnioty, po których się rzygać chce, mam na myśli takie horrory jak "Ptaki", O!
Jak czytam mangę bądź robię jakąś pracę to sobie posłucham muzyki, wprawdzie najczęściej to po prostu puszczam openfm i daję radio classic rock. To już najlepiej świadczy o tym jakiej muzyki słucham. Rock, metal. Co wpadnie to słucham. Ulubionych zespołów zbytnio nie mam.
Niech będzie, że na tym wam skończę. Nie opiszę zaś rzeczy jakże ważnych i wielkich, ale jestem zbyt wstydliwy, żeby je opisywać.
Bywajce ;]
Aridan:
Mam na imię Adrian mam 15 lat interesuje sie grami cRPG (Gothic,Oblivion) oraz sportem (siatkówka piłka nożna). Chodze do szkoły w Szwecji ucze sie szweckiego i angielskiego. Lubię też posłuchać dobrego Disco. Nie lubie czytać ale za to lubie pisać opowiadania jestem w trakcie pisania opowiadania o Gothic które przedstawie na forum. Gram też w gre plemiona i oglądam takie filmy jak Troja,Gladiator itp.
to wszystko
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej