Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Coś o sobie
Rodney164:
Mam na imię Michał i mam 14 lat. Od września będę chodził do 2 klasy Gimnazjum. Interesuję się grami i informatyką, w wolnym czasie gram na komputerze, oglądam TV, jeżdżęna rowerze, gram w kosza lub w piłkę nożną. Moim Hobby jest zbieranie minerałów. Moimi ulubionymi grami są serie: Gothic, Hitman, GTA oraz Assasin's Creed. Moim ulubionym wykonawcą jest O.S.T.R. (rap), a czasami słucham też Scootera (techno). Od niedawna spodobało mi się szkicowanie ołówkiem ale dopiero ćwiczę.
Czaroxxx:
Dzień dobry nazywam się CENZURA i jestem fanem gothica poza ostatnią 3 częścią serii która wyszła naprawdę... erm... to miało być. Poza graniem w gry interesuje się rysunkiem, muzyką i oczywiście tam innymi pierdołami którymi interesują się normalni ludzie. Mam 18 lat i jedyna zaleta tego wieku to to, iż można sobie kupić legalnie piwo. Erm gram w xbox? Co by tu jeszcze i w ogóle... hmm... ciekawe są jeszcze nie które książki, tak... Moim ulubionym bohaterem jest Gatts z mangi Berserker oraz Lobo z komiksu o tym samym tytule.
Co do muzyki słuchał głównie metalu jednak nie ograniczam się tylko do niego. Jestem otwarty na inne propozycje oczywiście jeśli wpadną mi w ucho i nie będą tanią komercją <grr> Mój ulubiony zespół obecnie to Breaking Benjamin oraz Ill Nino no i oczywiście Slipknot. Filmy lubię przeróżne ale szczególnie upodobałem sobie komedie wszego gatunku poza niemieckimi i francuskimi, wstrętne są w większości. Ulubiony film? Forest Gump. Poza filmami lubię jeszcze kino animowane w szczególności anime oraz bajki z Disney Channel. Nie rozumiem ludzi którzy mówią, że bajki są wyłącznie dla dzieci... Jak dla mnie wszystko jest dla wszystkich i jak się podoba to czemu nie?
Dalej... co do sportów to moją ulubioną dyscypliną sportową jest snowboard chociaż jeździłem na nim tylko raz, uważam go za naprawdę ciekawy, ekscytujący i kozacki full wypas na mase. No i jeszcze Strong Man'i, chłopaki fajnie podnoszą te ciężary <nie jestem gejem> a poza tym to nic więcej mnie nie interesuje jeśli chodzi o wysiłek fizyczny.
Ogólnie przyszedłem na to forum gdyż chciałbym poznać ludzi którzy interesują się tym czym jak, mianowicie Gothicem i mam nadzieje, że zostaniemy kolegami czy coś w te mańke..
Pozdrawiam Kyras'ek
Rychu, mag Beliara:
Czesc mam na imie Ryszard i lubie grac na komputerze i pisac wiersze moze jakis zamieszcze na forum. Szyko nawiazuje znajomosci o czym swiadczy to ze poznalem juz wielu ludzi na tym forum lubi tez ogladac rozne bajki i kocham zwierzeta wszystkie! nawet kretoszczury! chociaz mnie gryza. Jak ktos wola mnie Rychu to nie reaguje ale jak ktos wola Rychu Mag Beliara to odrazu sie odzywam nawet w szkole nie reaguje na samo Rychu! czasem ogladam jakies seraile typu M jak milosc ale barwy szczescia sa przereklamowane no i Pierwsza Milosc czaem tez Klan i Na dobre i na zle. To tyle o mnie.
Metztli:
Wiem, że już pisałam w tym temacie. No ale przecież jak bym edytowała posta to nikt by tego nie zauważył, nieprawdaż? No właśnie... A pewnie większość userów mnie nie zna, a ci co znają to już nie pamiętają.
Cóż mogę o sobie napisać. Jestem osobą dziwną... Bo to że lubię rock i heavymetal, to normalne, to że lubię rpg i gry komputerowe w sumie też. To że bywam zła i mroczna to jak najbardziej zrozumiałe. Ale jak zestawić to z miłością do różu i wszystkiego co sweet, zamiłowaniem do zakupów i strojenia się przed lustrem długimi godzinami to może wyjść nieźle wybuchowa mieszanka^^
Co mogę jeszcze dodać... ludzie uważają że jestem emo, ale to wielkie kłamstwo, bo nie noszę grzywki. Po za tym lubię się śmiać, i podobno mój śmiech brzmi... śmiesznie ;)
Jak każda kobieta lubię... nie ja kocham zakupy. Co? Zakupocholiczka? Nie... No, może troszkę ;) Jeśli chodzi o inne zamiłowania, to sterzcie się, jestem okropną flirciarą ;)
Do tego można dodać, że mam luźne podejście do życia i umiem się śmiać z siebie, co jest rzadką zaletą wśród płci pięknej... No ,tyo chyba wszystko. Wszystko? Cóż ja wypisuję, przecież jestem narcyzem-egoistką więc o sobie mogę pisać i mówić długimi godzinami.
SmoQ:
Siemka, jestem nowy na forum oraz początkujący w Gothic'u :mellow:
Mam na imię Filip i mam 13 lat. Mieszkam w Radomiu. Słucham takiej muzyki jak: Hip-Hop, Rap itp. Uwielbiam sport, a najbardziej piłkę nożną, ale lubię także koszykówkę i ręczną. Często też flirtuje z dziewczynami ;D. Tak jak już wspomniałem jestem początkujący i od niedawna zacząłem grać w Gothic'a.
Pozdrawiam, SmoQ
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej