Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Coś o sobie
Eregrin:
No to przyszła pora na mnie...
Moje imię brzmi Oskar. Nigdy za nim nie przepadałem, ponieważ jest za krótkie, no ale dobra. Jestem człowiekiem spokojnym, myślącym logicznie. Stąd też, jestem realistą. Jako katoli.k (to bez kropki, zamienia na katolik), wierzę oczywiście w cuda, lecz nie takie, jak np. pusta butelka na moich oczach, nagle wypełni się wodą, ot tak znikąd. Więc stąd też jestem realistą. Najpierw szybko zsumowuje wszystkie warianty, dzieląc je na pozytywy i negatywy i zsumowując je sobie. Interesuje się: informatyką, religiami, ludzką psychiką, przyrodą, historią, geografią, językami obcymi, polonistyką, matematyką, literaturą, sprzętem i wieloma innymi rzeczami. Ludzie wokół mnie twierdzą, że jestem mądry i inteligentny. Moje motto: W moim sercu odnajdę tylko Tych, którzy odnajdą mnie w sercu swoim. Polega to mniej więcej na tym:
Po co mam lubić kogoś, kto nie lubi mnie?!
Po co mam kochać kogoś, kto nie kocha mnie?!
Uważam, że nie da się mnie trochę lubic, trochę nie. Mozna mnie albo kochac, albo nienawidzic, lubic albo nie lubic. Jestem uparty, jak już myślę o jakimś celu, to zrobię wszystko, żeby go tylko osiągnąc. Uważam, ze wysiłek, jest podstawą człowieka. Po prostu, trzeba się przemęczyc, by potem miec łatwiej. Jak już mam coś zrobic, to nie trochę - albo robię to perfekcyjnie, albo wcale. Jesli chodzi o sport, to się tym nie interesuję. Co najwyżej, mogę obejrec jakieś mistrzostwa piłki nożej, lecz to, jest tylko z czystej ciekawości (czy dany kraj, zyska 'popularnośc' itp.). Piszę książki i wiersze. Jesli chodzi o ich temawtykę, to ksiażki te, są zagadkowe i wciągające, a wiersze - smutne, przygnębiając. A to dlatego, że chcę pokazac, ze mimo tego, że jestem zazwyczaj wesołym człowiekiem, to mogę także nie byc wesoły.
Nordale:
Siema :D
Mam na imię Kuba (nie mam przezwiska). Mieszkam we Włocławku i mam 15 lat (w sierpniu będę mieć 16). Jestem nie śmiały, czasami dziwnie się zachowuję ;P, lubię pomagać innym. Jestem dość leniwy i czasami trzeba się namęczyć, żeby mnie zagonić do roboty ;).
Moje zainteresowania to motoryzacja, gry komputerowe (przede wszystkim ;)), i sport typu Koszykówka i Siatkówka. Lubię wyzwania, ale oczywiście bez przesady.
Jeśli potrzebuje ktoś pomocy odnoście G1/G2/NK śmiało pisać do mnie.
Pozdrawiam, KwaseK.
ludi889:
Elo wszystkim jestem Damian (i tak każdy na mnie mówi ludi xD) i mam 12 lat (już widzę wasze miny O_O xD) i mam ciemne włosy.
Jestem z Ostrowca ÂŚwiętokrzyskiego niedaleko Kielc.
Po wakacjach idę do 6 klasy
zainteresowania: Gothic Cs muza no i wymyślanie tekstów (no wiecie o co mi chodzi) i sport (a dokładniej piłka nożna)
Kapii:
Mam na imię Kacper, interesuję się grami komputerowymi, motoryzacją, sportem, downhill'em i bronią ASG. Mieszkam w Jeleniej Górze. Jestem energiczny i rzadko się męczę. Nie mylić z ADHD. Mam sporo kolegów koleżanek :-[. Najbardziej dbam o:
1. rodzinę
2. zdrowię
3. kumpli
4. rower
5. kompa.
Mam 12 lat i IQ na poziomie 2 gimnazjum. Kiedyś w szkole robili testy, ile przeczytasz w minutę wyrazów. Byłem 3 w szkole, a było to w 4 klasie. Nie przechwalam się, bo jestem skromny i tolerancyjny. Ale nie nawidzę rasistów.
pozdrawiam.
Julian:
Czołem ! Mam na imię Maeusz i mieszkam w Pile.Intresuje się grami i iinformatyką.W wolnymczasie gram na kompie.
Moje hobby na militaria II wojny światowej i historia.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej