Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Gothic 3

<< < (3/4) > >>

Garret:

--- Cytat: Beliar91 ---Hmm...jak się gra? Ja osobiście uważam, że Gothic 3 zasługuje na ocene 3/10 !!! Trace panowanie przy nim przez te ogromne ilości Bugów. Ma najgorszą fabułe ze wszystkich 3 części!! System walk mi się nawet podoba ale nadal wszystkie ciosy w każdej sytuacji wyglądają tak samo. Myślałem, że jeśli gra ma TAKIE wymagania to będzie naprawde super, ale sie przeliczyłem i chyba nie warto kupować orginala. To moja opinia na temat 3 serii gier Gothic, troche ostra ale inaczej nie potrafie wyrazić mojego rozczarowania.

--- Koniec cytatu ---

Hmm, ja nie spotkałem się z "ogromną ilością bugów", mam oryginał - polską wersję. Mówisz, że pozostałe części gry są lepsze, a czy tam nie ma takich samych uderzeń? W Gothic l i ll walka bronią jedo- i dwuręczną ogranicza się do 4 ciosów i piąty wykonywany w biegu, czego nie można powiedzieć o Gothic 3. Najgorszą fabułę? Moja opinia na temat fabuły byłaby trochę inna, otóż jest ona skromna, ale ciekawa! A tak btw, to mogłeś napisac w jaką wersję językową grałeś.

GArret

P!onek:
Zgadzam się z moim przedmówcą... Też mam orginalną wersję G3... Największa zaleta G3 jest taka, że świat jest naprawdę ogromny... W G2 i G1 był ten kłopot że mało było terenów myśliwskich... W G3 jest ich masa... Np. teraz gdy nie chce mi się wypełniać zadań idę sobie do lasu w Myrtanie czy nordmarze i bawię się w myśliwego :D To ogromny plus że świat jest tak bardzo urozmaicony:) W G2 i G1 nie było tylu urozmaiceń... :D

Heretyk:
Lagos pikne rytmy jak i klan wilka i ognia młota podczas bezchmurnego czystego dnia te widoki skończyłem gre jako dobry choć niektóre misjie zrobiłem dla orków tylko poto aby nie mieć ich w zepsutych. Skończyłem na poziomie 78 około 450 misji wypełnionych 0 zepsutych  ale nie rozdałem wszystkich kielichów ognistych i nie znalazłem jednego kamienia przodków (szaman mi spi**ł w siną dal) nauczyłem sie prawie wszystkiego jutro zarzuce screny

Dydu:
Jak wiesz G3 ma strasznie duże wymagania, pod względem graficznym jest bardo dobra. Pojawiają się błędy że można wpaść w grafikę, ale na piracie na orginale nie mam tego problemu. Chodz z powodu słabej karty mruga mi ekran częcto. Gra ma stasznie wielką rozległość. Można zwiedzić kilka części Myrtany. Cienkie jest to jak się wyżej wypowiedzeli panowie iż można przejść znaczną część gry z jednym orężem. Tryb walki się nudzi. Z wilkami da się walczyć nawet jeśli jest ich dziesięć, ale dotego potrzeba strasznie dużo siły albo już umiejętności znaczych we władaniu bronią. Dobrze że nie zrobili jak w dodatku że płacimy za 5pkt siły 20 nauki. Jest Nowy wyglą menu. Jest fajny chodz nie któży wolą stare menu. Polowanie na zwierzynę się troszkę zmieniło. Umiejętności, które się trochę zmieniły. Miasta i reputacja którą musisz zdobywać. Wiele innych rzeczy. Jak kupisz kompa sam się przekonasz czy jest ta gra warta świeczki. Ja myślę, że tak.

ÂŚlimaczek:
Wrażenia są bardzo dobre. Na pierwszy rzut oka widać bardzo ładną grafikę i całkowicie zmieniony system walki, wg. mnie na lepszy, widowiskowy. Umiejętności bardzo dużo do wykonania i na początku możesz się długo zastanawiać na co będziesz się rozwijał ^^ Fabuła jest zaskakująca, JEÂŻELI nic o niej nie wiesz, więc radze ci nie czytać w ogóle forum o Gothicu 3, gdzie jest pełno spoilerów. Muzyka jest wg. mnie anwet lepsza od tej z pierwszej częsci gry.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej