Strefa pomocy > Gothic II oraz Noc Kruka
Kiedy pójść do Górniczej Doliny (na jakim levelu)?
przemo0212:
Nie pamiętam z jakim levelem szedłem do GD ale zawsze miałem przy sobie Orkową Zgubę i tą Kuszę którą można znaleść przed wiszącym mostem broń jednoręczna i kusza do 30 to w zupełności wystarcza nie wiem po co mikstury szybkości i zwoje przemian przecież z takim ekwipunkiem jak ja to 2 orków biorę spokojnie na raz więc najbardziej potrzebne mi były mikstury zdrowia.
Hevk:
Ja osobiście na luzie w I roz. dobijam ten 10-12 lvl, kupuje potionki życia, szybkości, oraz zwoje przemiany, i popylam do doliny ;D.
Kamo44:
ja jak gram w gothic2 to zazwyczaj go GD ide na 20 lv i wbijam troche w B.Jednoręczną i siłke a w GD biore miecz Półtoraręczny i orków zabardzo sie obawiac nie muszę jedynie to szamanów
MISTRZ KODĂW:
Najlepiej mieć levek 10-nieograniczone,bo możecie sobie nie poradzić z orkami.No i dobry miecz bo ja miałem smoczą zgubę i kilka ruchów i wymordowałem z 15 orków.Pozdrawiam wszystkich!!! <anioł> <zdrowie>
Yeed:
Załóżmy, że im wcześniej pójdziesz (niższy lvl) tym gra będzie dla ciebie większym wyzwaniem lub frustracją :)
Jeśli uważasz się za hardkora i lubisz wyzwania idź jak najwcześniej i nie patrz na lvl. Jak nie to podpakuj postać ale zapewniam ,że wpadanie tam z umiejkami rozwiniętymi nazbyt mocno niszczy frajdę ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej