Strefa pomocy > Gothic II oraz Noc Kruka

Kiedy pójść do Górniczej Doliny (na jakim levelu)?

<< < (8/13) > >>

Biblu$:
zgadzam sie z reszta niewazny jest lv a tutaj uwaga mam dla was ciekawostke co do tego aby skutecznie uciec przed orkami ;) wystarczy idac caly czas skakac to jest najlepszy sposob ! nietrzeba zadnych mikstur szybkosci i tracic zloto wystarczy isc i skakac caly czas troszke przechylajac sie na lewo i prawo ja tak robilem i uszedlem bez drasniecia na 8 lv magiem ;]

diegoziom:
Musisz wziąść troche mikstur najlepiej kupić zwoje przemiany naprzykład w wilka jak idziesz przez przełęcz to zabij 2 młode wilki i przylevel ścianie przełęczy zobaczysz grotę wchodzisz idziesz tunelem tam pokonasz pare szczurów idziesz przez taki jagby most i pokonasz pare wilkow jak wejdziesz do kopalni będziesz w górniczej dolinie wtedy idź w dół i zobaczysz filmik wtedy zmień się w np. wilka i biegni do starego obozu. :)

McSloniu:
Przydają się zwoje przemiany, mozna kupic u Ignaza. Albo mikstrury szybkosci. Jak bys zdobył przemiane w Smoczego Zębacza (zwój w jaskini pod wodą w rzece nie daleko mostu) mógłbyś pozabijac słabsze potwory bez problemu zbobywając pare poziomów.

komario:
radziłbym żebyś najpierw kupił zwoje przemiany w wilka i mikstury szybkości. Kiedy przekroczysz drzwi przełęczy zabij parę wilków i skieruj się na lewo tam będą tylko wilki i szczury w końcu zobaczysz taki niby mostek przejdziesz po nim zabijesz wilki i wejdziesz w taki tunel kiedy już wyjdziesz z tunelu będzie noc skieruj się w lewo i obejrzyj sobie filmik. BRAWO jesteś w górniczej dolinie. Pojdz ścieżką na dół tam powinineś spotkać miśliwego, który ci powie jak masz dojść do zamku. Posłuchaj rady myśliwego jak dostać się do zamku albo przemień się w wilka i idź do zamku orkowie cię nie zaczepią jak będziesz wilkiem.
10 level wystarczy, wystarczy nawet piąty.
Jakbyś nic nie zrozumiał co ja tutaj pisze to poczytaj troche na stronie głównej tam powinno być napisane jak ominąć orków.

kolek:
Ja w Gothicu II zazwyczaj chodziłem na 13-15lvl , i to w zupełności wystracza, chyba że chce się udowodnić jakim to pr0 playerem się nie jest i się chce od razu wybić całe oblężenie.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej