Strefa pomocy > Gothic II oraz Noc Kruka
Kiedy pójść do Górniczej Doliny (na jakim levelu)?
None:
Jak ostatnio grałem w GII to prawdopodobnie wyruszyłem do GD z 17 levelem, kilkoma miksturami leczniczymi oraz z miksturą szybkości. Do tego przyda się też jakiś dobry pancerz oraz broń. Najlepiej kusza lub łuk.
Lord Hejgen:
Ja ci radze wyruszyć na lv 19 ponieważ jest tam dużo stworów. Ja tam wyruszyłem raz na 15 to zginałem odrazu. 19 lvl, wtedy szzykój na górniczą doline.
Kamo44:
teraz przeważnie jak już przeszedłem niedawno G2NK już kilka razy to do doliny na 15-16 lvl'u chodzę a przychodzę z 20 -21. Zostaję paladynem ćwiczę jeszcze siłe i troche skilla i idę do doliny budowniczych na około 25 lvl a jak z niej przyjde to mam ponad 32lvl, Siły ponad 150 skille które trenuję to około 60-70 % i jak przychodzi ubić smoki to mi idzie gładko. W 5 rozdziale robie all misje jakie w nim są(związane ze statkiem na końcu) a załoge przy okazji jak chodzę po wyspie robiąc misje. Przeważnie zanim do 6 rozdziału idę to mam ze 2 skille które od początku trenuje 100% a inne 50-60% max. Siła zawsze w granicach 170-200 i tak dobre eq na jakie mi gra pozwala.
.. Lord Hejgen jak jak ruszam na 15-16 niekiedy wyższym zalezy czy expie to jeszcze mnie nigdy nie zabili. Kiedyś jak na 10 i niżej ruszałem tam to ginołem często
Nocturn:
--- Cytat: Kamo44 w 07 Sierpień 2012, 19:27:14 ---teraz przeważnie jak już przeszedłem niedawno G2NK już kilka razy to do doliny na 15-16 lvl'u chodzę a przychodzę z 20 -21. Zostaję paladynem ćwiczę jeszcze siłe i troche skilla i idę do doliny budowniczych na około 25 lvl a jak z niej przyjde to mam ponad 32lvl, Siły ponad 150 skille które trenuję to około 60-70 % i jak przychodzi ubić smoki to mi idzie gładko. W 5 rozdziale robie all misje jakie w nim są(związane ze statkiem na końcu) a załoge przy okazji jak chodzę po wyspie robiąc misje. Przeważnie zanim do 6 rozdziału idę to mam ze 2 skille które od początku trenuje 100% a inne 50-60% max. Siła zawsze w granicach 170-200 i tak dobre eq na jakie mi gra pozwala.
.. Lord Hejgen jak jak ruszam na 15-16 niekiedy wyższym zalezy czy expie to jeszcze mnie nigdy nie zabili. Kiedyś jak na 10 i niżej ruszałem tam to ginołem często
--- Koniec cytatu ---
Tu jest mowa o Gothic II (bez dodatku). Od Gothic II Noc Kruka jest inny dział.
Jeśli o mnie chodzi, to staram się iść do Górniczej Doliny jak najpóźniej. Nawet dla przyzwoicie rozwiniętej postaci, kilka orków na raz to spory problem. Zawsze staram się mieć chociaż 10-15 poziom.
Kamo44:
ale nielicząc w mojej poprzedniej wypowiedzi doliny budowniczych to na tym 30 idę na smoki może więcej ale nie chce mi się przeważnie takich duzych lvlów wbijac
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej