Strefa pomocy > Gothic II oraz Noc Kruka

Kiedy pójść do Górniczej Doliny (na jakim levelu)?

<< < (7/13) > >>

Pawel Najemnik z Farmy:
Zależy od broni. Dam ci podpowiedź na broń jednoręczną. Jeśli uda ci się wydać więcej niż dwa ciosy zanim cię zaatakuje to znaczy że masz dobre tempo. zawsze po atakach rób unik (w wypadku trola) lub zrób blokadę (w wypadku potworów z bronią i ludzi). niewiem czy to coś da ale jak spotkasz orka z twoim lvl to radze ci się przemienić w zębacza lub cieniostwora. Jest jeszcze jeden sposób: był taki filmik, w gothica grał zapewne Niemiec i tak umiał grać (chyba na klawiaturze albo pogrzebał w ustawieniach) że ork nie miał z nim szans (chociaż że miał 1 lvl)   

Julian:
Ja do Górniczej Dolinyide prawie zawsze na 7-8 lvl.Zawsze mam kilka zwojów przemiany i 3 mikstury szybkości.

McSloniu:
Ja tam byłem na 3 ;D serio. Jak grałem I raz w Gothica II ale stare dobre czasy i miałem 3 rozdział i 3 poziom. Nie wiem jak to zrobiłem.... a teraz zawsze gram z Krukiem idę tam koło 16, 18 poziomu. A i popieram Xarak Bunt, na kodach grają cieniasy.

KravMaga1993:
Poziom jest nie ważny, do górniczej doliny dostaniesz sie przez kopalnie jest to skrót. Wychodząc biegniesz szybko na tą wielką wyrzutnie i wchodzisz orkowie ciebie nie złąpią, tylko uwarzaj.

Rhobar XXIII:
ja kiedy byłem w GD miałem 20 level i było mi łatwo więc radze miec ten level

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej