Strefa pomocy > Gothic II oraz Noc Kruka
Kiedy pójść do Górniczej Doliny (na jakim levelu)?
Pawel Najemnik z Farmy:
A ile procent masz posługiwania się bronią jakie mikstury i czy masz jakieś czary (jeśli nie masz to idź do miasta one w GD się przydają)
Robben:
Masz czwarty poziom doświadczenia? Trochę mało. Wykonaj wszystkie questy w Khorinis i dopiero potem idź do doliny. Możesz iść teraz do GD, ale łatwiej ci będzie, jeśli się trochę podszkolisz i zdobędziesz lepsze wyposażenie.
Bela:
z 4 poziomem to może mieć maks 30 sioły i zero skilla w czymkolwiek.. Nie wiem jakim cudem masz już drugi rozdział, ale z takim poziomem odradzam wędrówkę do jaskini kretoszczurów. Dla mnie optymalny poziom na wyprawę do górniczej doliny to około 11 - 14 poziomu, tak, żeby bez problemu sobie poradzić i nie srać ze strachu na widok 3 polnych bestii w kupie. Podszkol trochę swojego bohatera
Freek:
Dobrze , porobie zadania i postaram się nabić 10 poziom
A tak pozatym , dacie jakieś wskazówk jak się walczy w gothicu 2 ? ;/ Jak uderze w lewo to musze czekac az skonczy zeby znow dac atak w prawo , a w tym czasie przeciwnik zada mi 2 ciosy ;/ I przez to ledwo co se radze z zwykłym obywatelem w Khorinis , pls pomóżcie.
Pozdrawiam
artur1231852479:
nie dziw się nie jesteś nawet na poziomie wojownika :) jak dojdziesz do tego poziomu będziesz mógł szybciej zadawać ciosy:) a doradzić coś większość postaci można zabić atak a potem blok i po jego uderzeniu znowu atak i powtórka z rozrywki:0 możesz też go obiegać i zadawaćciosy od tyłu zanim on zdąży się obrócić :)
pozdro
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej