Strefa pomocy > Gothic II oraz Noc Kruka

Kiedy pójść do Górniczej Doliny (na jakim levelu)?

<< < (5/13) > >>

Cr4sh3r:
W 2 rodziale? Omg wtedy to łatwo wystarczy 2-3 zwoje przemiany i byle jaki łuk. Lvl nie jest tak ważny ja idę na tym na którym już mogę iść (znaczy ile dobije) bo i tak tam misji gdzie trzeba się mordować nie ma (przywódce zębaczy luruje do tego oboziku na dole oni na luzie go masakrują). I naprawde nie trzeba bawić się z lvlowaniem, ja poszedłem z bronią 35 obrażeń (miecz Roda bo mu podkosiłem xD) i nie było problemu ;).

Celeb:
W podstawówce Magiem Ognia to ja polazłem na 11lv. i wykosiłem wszystkie orkowie na przełęczy [chyba mieczem mistrzowskim].Mi na grę ogólnie w drugim rozdziale wystarczy nienajgorsza broń, zbroja, no i jakieś umiejętności.Mikstur szybkości i przemian nie stosuje zwykle [raz użyłem w smoczego zębacza, by zajechać parę zębaczy].

DJEndriu:
możesz isc na kazdym levelu, wystarczy zwój przemiany i pod taran zapierniczać :P

Pan Mroku:
To zalezy kim jestes
Straznik:Ma slabe zbroje i tylko lekka może mieć jak idziesz więc radze dużo mikstur szybkosci i leczniczych,pare zwojow przemiany,dobra bron i sila
Mag:Pare run NIE ROB RUNY STRACHU W  GD LEZY TRACISZ TYLKO RUNE  i mikstury szybkosci a leczniczych nie musisz jezlei masz runy lecznicze,jak stracisz mane to koniec bys mial więc radze tez bron
Najemnik:Srednia zbroja najemnika,kusza lub luk i dobry miecz polecam bronie dwureczne bo na koncu gry wszystkie dobre są na dwie rece więc cwiczenie się w jednorecznej to potem strata PD,i tez mikstury szybkosci lecznicze moga byc ale nie tak dużo jak straznik

Freek:
bRY , jestem juz w 2 akcie i mam 4 poziom , zbroje najemnika , i słaby miecz szeroki , czy z takim wyposażeniem moge iść do górniczej doliny ?

Wiem że jest taki temat , ale jest zablokowany .

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej