Strefa pomocy > Gothic II oraz Noc Kruka

Kiedy pójść do Górniczej Doliny (na jakim levelu)?

<< < (3/13) > >>

Hadriel:
No i jeszcze jedna moja rada. Zanim pójdziesz do tej doliny to najpierw dopal się w krainie budowniczych. Zdobędziesz wyższy level i zarobisz trochę złota.

Jak ktoś ma dodatek to sobie pójdzie a jak nie to już jego problem.

Respev:

--- Cytuj ---No i jeszcze jedna moja rada. Zanim pójdziesz do tej doliny to najpierw dopal się w krainie budowniczych
--- Koniec cytatu ---
A jak według Ciebie można się tam dostać bez dodatku Noc Kruka?

goenex:
Poziom jest nie zależny . ważne jest to że przyda się wypić mixture szybkości albo użyć zwoju przemiany w warga lub w wilka byle nie ścierwojada bo ścierwojada zabijają wargi . A jak grasz z kodami to klawisz F8 sprawia , że latasz. Albo jak masz akrobatykę to możesz poskakać sobie koło orków lub jeśli ci się uda przebiec koło orków to dostaniesz się do zamku. A jak nie to orkowie  

Randall:
Najlepiej iść do górniczej doliny jak zostaniesz Najemnikiem , Magiem lub Strażnikiem gdzieś tak od 20 lub wyżej musisz być mistrzem broni jednoręcznej i orków bij sposobem prawo lewo i tak w kółko                                              Pozdrawiam, RANDALL

Takeo:

--- Cytat: Pienik ---Broni nie jest az tak wazna przeciez 2 rozdziale nie mam mowy o rozwaleniu orka mysle ze dobry dlugi miecz starczy . A i nie zapomnij  o pochodzi czy zwoju światła bo tam na początku jest ciemno . Pozdrawiam Pienik      
--- Koniec cytatu ---

To coś cienko grasz. No tak jak się wchodzi z 10 lvl do GD to rzeczywiście orka nie rozwalisz, ale wystarczy wejść z 17 lvl i zwykłego orka wojownika rozwalisz kilkoma hitami. A co do tego lvl z jakim wejść do GD to nigdy nie będzie za mały. Ja proponuję w I rozdziale wybić wszystko co się rusza na wyspie Khorinis ( no oprócz zębaczów, orków w lasach, szkieletów chyba, że ktoś chce się wyprobować ) i w II rozdziale zrobić to samo przed pójściem do GD. Dawno w II nie grałem więc ni będę polecał żadnej broni, bo nie pamiętam już dobrze.
Pozdrawiam.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej