Strefa pomocy > Gothic II oraz Noc Kruka
Kiedy pójść do Górniczej Doliny (na jakim levelu)?
xDemx:
lvl 10 starczy i koniecznie mikstura szybkości
Morgoth145:
1. Zasada level nigdy nie jest zaduży.
2. Jest tajemne przejście. Gdy przejdziesz przez furtkę którą pilnują dwaj rycerze pokomaj 2 Młode Wilki i idź lewą stroną skalnej ściany. W końcu trafisz małą rozpadlinkę, wejdź do tunelu, który jest na końcu. Zabij 4 Olbrzymie Szczury i podążaj kamiennym mostkiem. UWAÂŻAJ na 5-6 Młodych Wilków (jeśli masz nały level ) , które są po drugiej stronie. Zabij je i wejdź do kolejnego tunelu. GRATULACJE jesteś w Górniczej Dolinie. Uważaj bo gdy tam się znajdziesz będzie noc.
Pozdro
Xarak Bunt:
--- Cytuj ---CYTAT(Smok89 @ 16.01.2008, 21:12) *
A jeśli chodzi o zbroje to mam Lekki pancerz straży i z tego co slyszalem to lepszej zbroi nie mogę miec bo wszystkie sa w gorniczej dolinie chodzi mi m.in. o zbroje paladyna itp. Czy to prawda?
CYTAT sasori.
no więc zbroie paladyna,lub rycerza dostaniesz po naprawieniu oka.Po tym jak naprawisz oko udaj się do hagena a on da ci zbroie i awansuje cię,a i mówiłeś że maszlekki pancerz straży,w GD w zamku jest taki strażnik który za 2500 szt sprzeda ci ciężki pancerz straży
lub użyj kodu na rokefellera,który ma wszystkie przedmioty,bronie itp. oprócz oka innosa
--- Koniec cytatu ---
Nie prawda. Zbroję ryczerza otrymujemy po uwolnieniu Benneta z więzienia. Za nasz honor i inne puperele dostajemy awans. Jeżeli nie będziemy paladynem (w przypadku takowej drogi) to nie możemy naprawić oka Innosa.
Ja spokojnie na piątym lvl z miksturą szybkości przebijam się do zamku. To proste. A do GD prowiadzi opisany przez innych skrót.
ODRADZAM UÂŻYWANIA KODĂW. TO UZALEÂŻNIA I JEST NIEUCZCIWE!
krassus:
ÂŻaden poziom nie jest za wysoki ani za niski. Gdy grałem magiem aż do 5 rozdziału miałem na prawdę niski level. Korzystałem cały czas z przemiany w różne zwierzęta a przy walce ze smokami przywoływałem demona. Prawdę mówiąc możesz wejść tam na niskim levelu ale przygotuj sobie zwoje oraz eliksiry szybkości. A orków możesz ominąć przemieniając się w jakieś zwierzę lub korzystając z ukrytej ścieżki w prawej ścianie wąwozu. ÂŻyczę powodzenia!
Vassili:
masz racje kody uzalezniają (miałem tak ale po niszczeniu się save'a przestałem) level nigdy nie jest za duży. Ja chodze z ok 12. Kup sobie mikstury szybkości i przemiany w wilka (najlepiej, odradzam owce). no i uważaj na orków i unikaj ścieżek w górniczej dolinie ;]
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej