Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Mój środek lokomocji to...

<< < (2/10) > >>

Lucas Paladin:
Tylko i wyłącznie moje nogi. Są niezawodne w każdym aspekcie. Oczywiście czasem też rower, albo autobus czy tramwaj. Na dłuższe odległości to zależy, ale najczęściej pociąg lub samochód.

Ponurak:

--- Cytat: Amras ----Parkour najlepszy środek lokomocji,szczególnie na lato  xD
--- Koniec cytatu ---
Ja w zime trenuje w rękawiczkach.

--- Cytat: Wysoki93 ---A co do parkour'u to nie stosuję, bo w tym jest się albo dobrym albo nie.
A ja raczej nie  
--- Koniec cytatu ---

Po na to trzeba poświęcić czas i trenować. Od tak tego się nie umie.

A żeby nie było oftopu to dodam, że ostatnio dość często ojciec odwozi mnie autem do szkoły.

Isentor:
Do szkoły to przeważnie pociągiem. Od czasu do czasu busem jeśli nie mam ochoty czekać w mrozie na przyjazd wiecznie spóźniającego się i przepełnionego pociągu. Jak trzeba udać się gdzieś w mieście to przeważnie czynię to za pomocą nóg. O ile jest ciepło i mam ochotę poruszam się na rowerze. W zimie jest na to zdecydowanie za zimno a i drogi w kochanym miasteczku nie za bardzo nadają się do jazdy dla czegokolwiek.

Ankh-Morpork:
Głownie poruszam się na piechotę, gdyż ani do szkoły, ani do sklepu nie mam daleko. Natomiast rowerem jeżdżę tylko  tedy, kiedy mam na to ochotę [ no może czasami do szkoły, ale to naprawdę bardzo rzadko ].

pzdr.-Ankh

Tidus:
Do mojego technikum mam całe 20 minut drogi na nogach... mimo tego nie przeszedłem jeszcze odcinka dom-szkoła, korzystam z autobusu :), poza nim oczywiście własne nogi, rower i parkour < kto mnie trochę zna to wie >

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej