Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Mój środek lokomocji to...

(1/10) > >>

Ponurak:
No właśnie jeden z najważniejszych aspektów naszego życia. No więc moje środki lokomocji to:
-Rower(czasami, głównie w lato ponieważ wtedy jeżdżę na różne wycieczki)
-Parkour(mój ulubiony środek lokomocji, kilka minut, kilka przeszkód i jestem w centrum chociarz mieszkam na obrzerzu miasta :D)
-Skyrunner(niedawno sobie kupiłem i jest fajnie, szybko się biega a poza tym salta na SR to czysta przyjemność xD)

A teraz wy się wypowiedzcie na ten temat.

EDIT:Tak trochę milej by było gdybyście się wypowiadali a nie tylko solili znaczki na ankiecie.

Amras:
Ehh...Zima ani na rower ani na parkour(no może czasami jak się zachce)
Dobra ale więc
-Ja przeważnie do szkoły dojeżdżam autobusem(ehh u mnie przed/w szkole nie zaczepu na rower tak to bym  na rowerze bym śmigał)
-W lato bardzo często jako środek lokomocji używam roweru(jeżdżę sobie po mieście lub na jakieś wycieczki(
-Parkour najlepszy środek lokomocji,szczególnie na lato  xD

Elrond Ñoldor:
Mój środek lokomocji? Definitywnie rower. Niezależnie od pory roku. W zimę nawet jest zabawa bo można ładnie podriftować na oblodzonych drogach ;]. Roweru używam prawie cały czas gdy się przemieszczam bez rodziny i nie do szkoły ;p. To do sklepu, to do kumpli, ot tak dla czystej radości jazdy i dla sprawdzenia się. Zostało jeszcze auto - jako pasażer gdy jadę gdzieś z rodziną czy jakimś członkiem rodziny i autobus - tylko i wyłącznie do szkoły.

Wysoki93:
Do szkoły dojeżdżam autobusem, podobnie jak Amras wolę nie jeździć do skzoły rowerem, tylko że u mnie pewnie by opony po przebijali lub coś w tym stylu xD
Ze szkoły na chatę oczywiście własne nogi, no chyba, że ktoś podwiezie to samochód.
Rowerem jeżdżę tylko w wakacje  

A co do parkour'u to nie stosuję, bo w tym jest się albo dobrym albo nie.
A ja raczej nie  

Nero:
Do szkoły to tylko autobus bo za długa droga do szkoły  . Ewentualnie na miasto czy gdzieś indziej też puki mam bilet miesięczny. Od wiosny do jesieni wszędzie jeżdże rowerem (oprócz do szkoły). Rower to bardzo dobry środek lokomocji na krutkie i dłuższe dystanse  .

PzDr i szacuneczek  

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej