Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Mój środek lokomocji to...

<< < (7/10) > >>

Metztli:
Póki chodzę do tej szkoły co chodzę to moim transportem są moje nóżki odziane w wygodne butki. I tak zasuwając w 20 min dochodze do szkoły. A jak pójdę na studia (o ile się uda) to pewnie przerzucę się na pociąg/kolejkę bo samochodem do wawy to strata czasu. Samochodem ok 1 godziny i dłużej, a kolejką 20 min + 20 na dojście do kolejki.

Foltest:
Ja przeważnie jeżdżę do szkoły Gienio-Busem, czyli Autobusem, przedrostek Gienio był od imienia kierowcy, ale teraz jest nowy, Marcel. Podczas wiosny i innych cieplejszych dni jeżdżę rowerkiem, nie ma to jak stary niezawodny rower, nie trzeba tankować, nie trzeba płacić, wsiadasz i jedziesz. Jako że mieszkam na wsi to wszędzie dostanę się pieszo, ewentualnie rowerem na średnie i dłuższe dystansy. Na dłuższe dystanse(10km i więcej) jeżdżę motorem, kiedyś posiadałem przepiękny motor Jawę 50, wspaniały motor, więcej sie napchałem niż jechałem, ale to było kiedyś. Teraz to jeżdżę skuterem, jest wystarczająco szybki i praktyczny. Do szkoły nim jeszcze nie jeżdżę bo nie mam uprawnień, dopiero w tym roku będę zdawał test na Kartę Motorowerową. Dla ciekawskich skuter to Gilera Runner SP, jego pojemność skokowa to 80cm3 co oznacza że jest dość mocna, potrafi nieźle przykopać. Na zdjęci jest pokazany jej wygląd, ale moja różni się kolorem(jest fioletowo-czarna), ma większą szybkę i kuferek. ;p

Cesc:
Wszystko zależy od tego gdzie i kiedy.

Do szkoły to raczej samochodem szczególnie w okresie zimy i jesieni. Ze szkoły to na piechotę do domu. Ogólnie to głównie samochodem/rowerem/piechotą.

No czasami też swoim prywatnym helikopterem, albo łodzią podwodną ;D

Valdar:
No jako iż mam motor i prawko na niego to będę jeździł nim jak będę wiedział że są korki w moim mieście ( a na pewno są bo to codzienność ;P ).

Ci@cho:
Ja najczesciej jezdze:
1:rowerem
2:autem
3:autobusem

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej