Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
A co z Xardasem?
xardas_98:
--- Cytat: Książę Demonów w 12 Styczeń 2008, 17:56:43 ---
NIE WIEM CZY TAKI TEMAT ZOSTAÂŁ PORUSZONY NA FORUM, ALE JEÂŚLI NIE TO MAM TAKIE PYTANKO.....
Xsardas to moja ulubiona postać w całej serii Gothic!!!
Martwi mnie to, ze w Gothic 3 musiałem go zabić i nie wiem czy będę go mógł jeszcze spotkać w G4?
Myślę, że to nie jest koniec tak wspaniałej osoby, która dla bezimiennego była jak drugi ojciec. Chciałbym, żeby twórcy kolejnej części pomyśleli o nim, bo trochę mi go żal...
--- Koniec cytatu ---
nie rozczulaj się tak w końcu kto będzie g4 zleceniodawcą jak nie xardas??
BezimiennyPL:
Ale z was nooby.
Gothic 4 będzie opowiadał o wydarzeniach kilka lat po wydarzeniach z gothic 3, a nie przed.
Moim zdaniem Xardasa nie będzie w Gothicu 4, ponieważ w Zmierzchu Bogów Bezimienny walczy z Xardasem i wygrywa.
Oktawian August:
A ja myślę że Xardas będzie w Arcania: A Gothic Tale dlatego że jest jedną z ważniejszych postaci w poprzednich częściach i być może będzie i w tej.
gorys21103:
Ja powiem tak:
1.Xardas może być lub nie to zależy jak dawno przed wydarzeniami z Gothic1 sie przeniesiemy.
2.Może będziemy grać następnym wybrańcem lub raczej z pewnością będziemy grać wybrańcem bo jak wiecie z opowieści Innos miał swoichwybrańców tyle że dawno w myrtanie sie nie pokazywali do czasu Beziego.
3.Xardas to dziwna postać,nic o nim nie wiemy tylko tyle że kiedyś był magiem ognia więc twórcy na 100% coś o nim wspomną lub stworzą go ale to zależy od punktu 1
Sirius:
1. Z tego co wiem Gothic 4 rozgrywa się w przyszłości, kiedy Bezimienny jest Rhobarem którymś tam.
3. Nie ma sensu wskrzeszać starej postaci, ale nie miałbym nic przeciwko żeby zobaczyć go w Arkanii.
To chyba wszystko :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej