Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

A co z Xardasem?

<< < (13/15) > >>

Dingers:
Jezli sa wydazenia przed barira to logiczne Xardas bedzie magiem ognia i napewno go spotkamy

Rodney164:
Lol... już powstało ze 100 opisów itp. w różnych językach i na różnych portalach. Wydarzenia nie będą się działy przed akcją z poprzednich Gothicków tylko po, wstępem do fabuły jest G3:ZB więc wątpliwe by w ogóle akcja gry cofała się w czasie. Jeśli ktoś chce wiedzieć czy Xardas będzie czy nie to niech przejdzie dodatek do G3 i dopiero spekuluje, sam go nie przeszedłem, a nawet nie mam ale myślę, że z jego fabuły da się to wywnioskować.

Ci@cho:
Pewnie bedzie tlumaczyl naszemu rybakowi jak sie wrzystkiego uzywa. To byloby wkurzajace.

Sajan:
Akcja Arcani dzieje się 10 lat po G3ZB, a Xardas będzie, ma nas czymś "zaskoczyć".

Felmad:

--- Cytat: Tytan302 w 05 Czerwiec 2008, 16:41:03 ---Jeśli nie będzie Xardasa i Bezia, to ta seria upadnie... =D

--- Koniec cytatu ---

Zgadzam się.A co do mnie, to sądze że Xardas będzie jakąś ważną szychą. Nie pasi mi że Xardas to główny bohater. Jeżeli nie będzie ich dwóch, to nie będzie Gothic (jak dla mnie). Dobrze by było, żeby była cała paczka, czyli: Bezi, Xardas, Diego, Gorn, Lester, Milten, Lee i Cor Angar. No to wtedy by się grało ;D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej