Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
A co z Xardasem?
Książę Demonów:
NIE WIEM CZY TAKI TEMAT ZOSTAÂŁ PORUSZONY NA FORUM, ALE JEÂŚLI NIE TO MAM TAKIE PYTANKO.....
Xsardas to moja ulubiona postać w całej serii Gothic!!!
Martwi mnie to, ze w Gothic 3 musiałem go zabić i nie wiem czy będę go mógł jeszcze spotkać w G4??
Myślę, że to nie jest koniec tak wspaniałej osoby, która dla bezimiennego była jak drugi ojciec. Chciałbym, żeby twórcy kolejnej części pomyśleli o nim, bo trochę mi go żal...
Zigur:
czemu zrobiłeś tę ankiete o G4 w miejscu gdzie piszemy o Gothic 1?
Onar:
--- Cytuj ---czemu zrobiłeś tę ankiete o G4 w miejscu gdzie piszemy o Gothic 1?
--- Koniec cytatu ---
Dobre pytanie, a tak w ogóle, to wątpie, bo przecież w bedzie to się działo przed barierą, czyli wtedy, zanim go poznamy. Oczywiście nie trać nadziej bo to tylko moje domysły. :D
pozdro, Onar.
Książę Demonów:
No tak
--- Cytuj ---czemu zrobiłeś tę ankiecie o G4 w miejscu gdzie piszemy o Gothic 1?
--- Koniec cytatu ---
masz racje moje niedopatrzenie.
Wieżę, że poznamy szerzej historię Robara, Xsardasa, a na pewno naszego bohatera i jego życie za panowania Króla.
Isentor:
Tak w ogóle to nie ma w całej serii postaci o imieniu "Xsardas" jest natomiast "Xardas". Odpowiedź jest bardzo prosta, skoro g4 ma opowiadać o wydarzeniach sprzed tych przedstawionych w poprzednich częściach Xardasa może nie być. Zależy tylko od tego czy przeniesiemy się w 200 lat przed stworzeniem bariery czy 20. Xardas po prostu może wtedy nie istnieć, ponieważ jeszcze się nie urodził.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej