Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Nowi Magowie
Hagen1995:
Ja bym chiał żeby byli królowie np ja w gothic 3 można było gadać z królem
Powinien być Klasztor Poszukiwaczy i arcymistrz czarnej magii.
Zamiast miasta powinien być zamek i trochu więcej ludzi i sprzedawców.
Ja był stożył bogów i ich świątynie np Innosa Adanosa i Beliara.Dużo bym zmienił i Xardas powinien żyć razem z Magami Ognia nawet że go nie lubią.
Najemnik Kuba:
Moim zdaniem powinno być więcej nekromantów i mogliby się też pojawić magowie posługujący się różnymi żywiołami.
Paladyn18:
Mi tam pasuje bo by nowe czary były ale zastanawiam się w co by wierzyli
Drago12:
moim zdaniem w gothicu powinni być druidzi. Zamieniali by się w zwierzęta i by je przyzywali . Posługiwali by się magią natury,lodu,wody i elektryczności i mieliby takie zaklęcia:
1. pnącza-unieruchamia przeciwnikow
2. deszcz kolcy-z nieba spadają ostre kolce które zadają obrażenia przeciwnikom
3. kamuflaż-zmienia twuj kolor na taki jaki jest wokuł ciebie dzięki czemu przeciwnicy cię nie widzą.
4. zatrucie-pozwala zatruć twoją broń na jakiś czas słabą trucizną
5. kolczaste pnącza-unieruchamia przeciwników i zadaje im obrażenia
6. trujący pył-wysyła w strone wrogów pył który zadaje im obrażenia
7. burza-na pewien obszar spada deszcz który leczy ciebie i twoich sojuszników
8. lodowa fala-zamraża przeciwników i zadaje im obrażenia
9. burza z piorunami-zadaje obrażenia przeciwnikom
10. wielka burza-na ziemie spada deszcz lodowych sopli które zadają obrazenia przeciwnikom. na przeciwników spadają pioruny które zadają im obrażenia.
11. burza zbawiciela- wielka burza-na ziemie spada deszcz lodowych sopli które zadają obrazenia przeciwnikom. na przeciwników spadają pioruny które zadają im obrażenia. pada także deszcz który leczy rany tobie i sojusznikom.
12. sopel lodu-w strone przeciwnika leci sopel który zadaje mu obrażenia
Kirgo32:
Jeszcze kilka lat temu wyobrażałem sobie magów światła. Takie przeciwieństwo czarnych magów. Byłoby ich dosłownie kilku, ale za to bardzo potężnych. Siedzieli by tylko w swojej ukrytej siedzibie myśląc jak pokonać zło. Nosiliby piękne, bogato zdobione, białe szaty. Dołączyć do nich mogliby tylko ludzie wybrani przez nich. Używaliby potężnych czarów np. oślepienie, święty pocisk, zniszczenie zła itp.
W Gothic 2 brakuje także możliwości dołączenia do Magów Wody, co byłoby najlepszym i wystarczającym pomysłem.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej