Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Nowi Magowie
Radagast:
Czasami się zastanawiam, czy nie byłoby fajnie gdyby w gothic 2 byli nie tylko magowie ognia i wody tylko jakichś innych żywiołów. Np. ziemi czy powietrza.
Jeśli macie jakiś pomysł to piszcie, oraz jakich czarów mogli by urzywać.
Moim zdaniem, najlepsi byliby magowie ziemi. Nie mieli by oni stałej siedziby, tylko byliby jako podróżnicy. Mieliby też brązowe szaty.
Co do zaklęć to by posłubiwali się ,,trzęsieniem zieli'' i ,,błotnymi pociskami'' oraz mogliby oni przyzywać różne zwierzęta np. kretoszczura.
Russel:
Powiem krótko , mi to obojętne czy byli by ziemi , powietrza , pioruna itd. a nawet jeśli by byli to powiedz mi co by wyznawali , magowie ognia wieża w innosa , wody w adanosa a np w co by wiezyli ziemi , hmmm.. w nature/przyrode lub cos innego , mi to rybka
PozDRo Russel
Radagast:
W sumie mi to też jest obojętne, tylko tak sobie pomyślałem co by było gdyby tacy magowie byli...
Szczerze mówiąc, nie zastanawiałem się nad tym w co by wieżyli.
Hataker:
Mi to rybka , a zresztą po co ładować nowych magów i bóstwa jak te co są już wystarczą
Lee429:
Ja uwazam ze to nie zly pomysl np.mag powietrza mogli by uzywac zaklec Tornado albo maowie sniegu atakowali by zaklenciem lawina
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej