Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Nowi Magowie
Randall:
Dla mnie mogli by być magowie elektryczności urzywali by np tą fajną kulkę co robi Xardas na obrazku albo elektryczna dominacja wszystkie błyskawice pojawiły by się w jego rękach i wypuścił by olbrzymią elektryczną kulę a przywoływał by np burze albo elektrycznego golema który by walił z kuli elektrycznej . A jeśli chodzi o szatę była by cała czarne i znaki błyskawic
wojownik innosa:
Magowie ziemi-Chodzą w brązowych szatach.Ich klasztor znajdowałby się w lesie.
Ich zaklęcia to:
Deszcz skał - na wroga spadają olbrzymie skały
Kula ziemi-we wroga leci kula ziemi która osłabia go i zadaje losowe obrażenia itp.
Magowie powietrza-Szaty mają białe.klasztor mają w górach.
Ich zaklęcia,to:
Tornado-pojawia się olbrzymie tornado,które unicestwia wszystkich wrogów.
Fala wiatru-wróg zostaje odrzucony do tyłu i otrzymuje obrażenia od upadku.
można nim atakować wszystkich wrogów w zasięgu zaklęcia.itp
Magowie piorunów-władają elektrycznością,są bardzo potężni.Rezydują w klasztorze
magów piorunów.
Ich zaklęcia to:
Burza-Burza która ciska piorunami i rzuca nim o ziemię.Najpotężniejsze zaklęcie
Piorun-Ciska we wroga piorunem.itp
Magowie lodu-mieszkają w zalodzonych krainach.
Ich zaklęcia,to:
Lawina-Na wroga spadają lodowe głazy.
Kula lodu-zamraża wroga i wyrządza mu krzywdę.itp
Serail:
Myślę że przydałoby się trochę nekromantów, Xardasa byłby ich przywódcą.Nic więcej nie przychodzi mi do głowy
Eomer Syn Króla:
Według mnie magowie, którzy wystąpili w poprzednich częściach gry powinni raczej wystarczyć większości użytkowników tej wspaniałej gry. Ale wracając do tematu, to chciałbym aby w Gothic'u wystąpili:
Magowie Błyskawicy - Nosiliby mocno-niebieskie szaty oraz posługiwaliby się magią piorunów i gromu czyli zaklęciami takimi jak: "Grom" , "Błyskawica", "Gniew Bogów" oraz "ÂŚwietlisty grom".
Uważam, że więcej ich nie potrzeba. Zawsze fascynowały mnie błyskawice dlatego chciałbym aby Magowi Błyskawicy naprawdę pojawili się w grze.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej