Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Kim chciał byś zostać gdybyś trafił do koloni karnej

<< < (4/6) > >>

Byakugan:
Ludzie!!
Gadacie jakbyście byli bogami!!
Bądźmy optymistami, dlaczego kopacze z SO nie otworzyli knajpy, nie byli kowalami itd??
   Ja bym poszedł do Cavalorna i pomagał mu (jako Czeladnik :)) i wybudowałbym sobie chatkę obok. Potem bym za Cavalorna handlował itd.
Nie dołączałbym do żadnego obozu bo to nie potrzebne.ÂŻyłbym z polowań i może później przeniósłbym się do Starej Cytadeli (?).
I tak do czasu, gdy Bezimienny zniszczyłby barierę...

Błękitny kryształ:
Ja nie siedziałbym beszczynnie zakładając interes czy polowac na zwierzynę lub handlowac z obozami. Ja strałbym się dowiedizec co spowodowało wybuch i kto go spowodował, im bardziej bym wiedział więcej tym bardziej chciałbym zniszczyc zło a jezeli już to wstapiłbym do najemników uwazam ze są najbardziej poczciwymi barbazyncami;) nie robią przekrentów chcą zyc w wolnosc bez przepisów itp. Oni na pewno pomogli by mi w walce. Nastepnie wstąpił bym  w szeregi magów wody szukając sposobu na zniszczenie śniacego i zniszczenie bariery która uwięziła wszytskich:)

szymon(bezimieny):
(od razu mowie mam dysortografie)

ja na poczontku  zostal bym cieniem i polowal na zwierzyne za skury kupowal bym zarcie i bagiene ziele  po pewnym czasie zatrudnil bym magow ktorzy  by pokonali golema lodowego golema ognistego i golema kamienego  powiecmy ze wszyscy by zgineli a a bym zostal uczniem xsardasa...

stachu king:
A ja starałbym się zostać cieniem, gdybym nim w końcu został starałbym się znależć w czwórce najbardziej wpływowych cieni czyli:Diego,Ian, Scatty i ja. Wtedy otworzyłbym w takim domku tuż przy arenie co można wejść na jego dach tawernę "pod dziobem ścierwojada"  i serwowałbym tam piwo ,szynkę,wino i danie dnia : udziec ścierwojada w sosie z piekelników.

Palladyn_12:
Ja bym sobie kupił Topór i Kusze taką jak ma Szakal. Zbudowałbym 3 Chaty Dla Diego który mie uwolnił od Bullita, Szakala i oczywiście mnie.Chaty stałyby w jaskini której był Strażnik który miał Naszyjnik z wyrytym napisem Nek.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej