Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Kim chciał byś zostać gdybyś trafił do koloni karnej

<< < (3/6) > >>

Serail:
Co do pomysłu Adiego odczuwam pewne wątpliwości, należy pamiętać jest to górnicza dolina (wszędzie są bandyci) a ty otwierasz gospodę po drodze do nowego obozu (miejsca gdzie znajdują się najgorsze szumowiny w koloni), chodzi mi o to że by cię wiesz czemu? bo nie było by straży ze starego obozu, najemników z nowego i straży świątynnej z bagna, byłbyś sam na sam ze szkodnikami, a po drugie w nowym obozie jest już gospoda, coprawda tylko dla szkodników i kretów ale zawsze

Zbuntowany Paladyn:
Ja zamieszkałbym u Cavalorna dodałbym tam łóżko i zrobiłbym małą palisade. Byłbym myśliwym polowałbym głównie na zębacze, topielce i ścierwojady (w MT polowałbym jeszcze na aligatory). Zrobiłbym sobie zbroje i miecz. Handlowałbym z obozami trofeami.  

Adi_93:
Hagen doczytaj się, napisałem że wynajął bym kilku najemników do obrony dobytku. A moja karczma była by właśnie w tym miejscu obok NO dlaczego ? To świetne miejsce na interes, bo kogo nie zapytasz to ci mówią że mają dość ryżu i ryżówki a u mnie ? wyobraź sobie... szynka, smażone mięso, chleb, bimber, piwo, wino i wszystko czego dusza zapragnie.... jakbyś jadł i pił ryż i ryżówkę codziennie to jakbyś usłyszał co u mnie dają to pewnie byś się nawet nie zastanawiał :D

wojownik innosa:
Ja byłbym Arcymagiem Ognia ,lecz nie mieszkałbym w starym obozie,lecz zbudowałbym sobie mały klasztor sług innosa ,gdzieś w Nowym Obozie i kupił jego część,do której wstęp mieliby tylko
magowie Ognia i specjalni wojownicy Innosa.Handlowałbym z Magami i Magnatami.Budziłbym respekt w całym Nowym Obozie.

wiktor1997:
ja bym założył farme i zatrudnił bym ohroniarzy i ludzi do pracy tak samo jak Onar tylko że bym sprzedawał swoje towary

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej