Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Kim chciał byś zostać gdybyś trafił do koloni karnej

<< < (2/6) > >>

Kamis:
Członkiem obozu śniącego z paczką bagiennego ziela w łapie  

Nero:
Gdybym miał wolny wybór to chciałbym być myśliwym z Nowego obozu (najlepiej szkodnikiem  ). Zamieszkałbym z Adianem albo wybudowałbym nową hatkę gdzieś blisko lasu i Starego Obozu. Zabijałbym wilki jaszczury cieniostwory(wszystko  ) i znosiłbym łupy do NO. I życie było by całkiem luzackie dzięki Ziółkom z OS  .

PzDr i szacuneczek  

Ankh-Morpork:
Ja bym najbardziej chciał zostać magiem ognia/ strażnikiem ze starego obozu. SO jakoś najbardziej do mnie przemawia, ma super klimat.
pzdr.-Ankh

PS Ale muszę dodać, iż NIE CHCIAÂŁBYM trafić do kolonii karnej   .

Takowy temat już istnieje tylko jest w innej formie. Zamykam.
-Chabacik

Adi_93:
Wyobraźcie sobie że jesteście skazańcami którzy wyruszyli do górniczej doliny jako górnicy. Strażnicy was pilnują, wy pracujecie, ale nagle wybuch.... wychodzicie na zewnątrz a tu znana wszystkim BARIERA. Nastąpił bunt i wszyscy zaczęli walczyć ze strażnikami. No i teraz po przejęciu starego obozu (bo najpierw był ten dopiero później powstały tamte dwa) to więźniowie sprawują władzę. No i co robicie ? Mieszkacie w starym obozie, idziecie do nowego czy może do bractwa śniącego ? A może życie na własną rękę ?
Ja wybudował bym chatę niedaleko dużego lasu i żył bym z polowania. Mięso (nadwyżkę) i trofea sprzedawałbym obozom szczególnie bractwu bo oni nie wytwarzają sami jedzenia.
Albo wybudował bym gospodę na drodze prowadzącej ze starego do nowego obozu. Nocowali by tam przejezdni. Wynajął bym kilku najemników do ochrony dobytku i płacił bym im w jedzeniu piciu i spaniu. Mógłbym też otworzyć kuźnię w nowym obozie bo jak wiemy w Gothic 1 nie ma tam żadnego kowala (dopiero w MT jest).

A wy otworzylibyście jakiś "interes" ? Czy żyli byście w obozach ?

WOJOWNIK CIENIA:
Ja założyłbym sklep z bronią a także ze zbrojami własnoręcznie zrobionymi. Znajdowałby się w jaskini koło chatki Cavalorna. Przyjmowałbym także gości . Chodziłbym do lasu zbierać rośliny i polować na zwierzęta ( dla jedzenia i zarobku). Chodziłbym po obozach i sprzedawałbym swoje towary. Warzyłbym mikstury w jaskini i prowadziłbym różne eksperymenty.Byłbym członkiem Nowego Obozu (najemnikiem).  

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej