Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Jak często używasz kodów?

<< < (10/23) > >>

Drago159:
Kodów nie powinno być są one złe...Nie gram na kodach bo to odbiera satysfakcje z przejścia gry itp.

Drago12:
Ja używam kodów kiedy się wkurze bo nie mogoe czegoś przejść bo są jakieś błędy i wtedy kiedy mi się niechce chodzić . A takto kodów używam mało i po ich użyciu wczytuje gre bo pużniej mam wyrzuty sumienia że nie przeszedłem gry bez kodów.

Kapii:
Ja kiedyś tępiłem kody, lecz przestałem, bo używam ich tylko i wyłącznie w celach rozrywkowych. Kody nie są złe.

--- Cytat: Drago159 w 04 Sierpień 2008, 23:49:00 ---Kodów nie powinno być są one złe...Nie gram na kodach bo to odbiera satysfakcje z przejścia gry itp.

--- Koniec cytatu ---

To jest właśnie przykład tego, jak ludzie odbierają używanie kodów. A kto powiedział, że używa się ich podczas przechodzenia gry? Ja mam specialny save "Kody".

--- Cytat: Sierak2 w 10 Maj 2008, 21:40:00 ---Moim zdaniem cheaty powstały dla testerów i dla tych, którzy robią screeny, filmiki itp. itd.

--- Koniec cytatu ---

Dokładniej po to, by przedłużyć żywotność gry. Jeżeli się gra znudzi można się kodami pobawić, wtedy jakieś 2 tygodnie dodatkowego grania.

krasik20:
Kodów zazwyczaj używam jak mam zły dzień, lub po prostu się nudzę.
1. Walę mobki do obozu (powiedzmy masa trolli) wbijam w jednego z nich i wyżynam cały obóz :P

2. Podobnie jak wyżej, z tym, że daję jednego trolla i dużo hp, obrony, expa itp. i biję go Bezim wraz z innymi z obozu (taki mały boss hunting)

Zawsze można coś porobić z nimi jeśli przeszło się już grę.

Mc:
Kiedy gram pierwszy raz nigdy nie używam kodów... ale kiedy gram w jakoś grę, któryś raz z kolei to już nie chce się na wiele żeczy czekać i się gra z kodami...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej