Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Jak często używasz kodów?
Sarkasmus:
Ja użyłem kodów do gry dopiero gdy przeszedłem ją na 3 możliwe sposoby, i to nie po to, żeby przejść ją ponownie, ale po to, żeby sobie pochodzić po mapie i pooglądać miejsca, wcielić się w hagena itd..
Pawel Najemnik z Farmy:
Ja używam kodów tylko wtedy gdy muszę lub wtedy gdy zginęło mi Oko innosa (Nie ma ich 2 więc musiałem)
Dementor:
Wiecie, że kody zostały stworzone po to, by ułatwic grę. JA uzywam kodów często-myślicie"ale pała" Otóż nie, ponieważ jedyny kod jaki używam, no może dwa to magiczna literka: K, F8 no i jeszcze T(żeby sprawdzic o której postać idzie np. spać-wtedy jest czas na kradzież czegoś z chaty). Czasami przywołuję bandytów(Noc Kruka) i lookam jak walczą z paladynami-czasem w obozie bandytów-łowców smoków. Ustawiam walki. Więc kody wcale złe nie są
Julian:
Ja używam kodów nie dlatego żeby przejśc szybciej gre ale z ciekawości tak jak moi poprzednicy przyzywam orkó do zamku albo zamieniam się wsmoka .ja tylko z reguły uz\ywam kody na niesmiertelność !!!!!
Sierak2:
Nienawidzę cheaterstwa. To odbieranie sobie przyjemności z gry i satysfakcji, nawet nie zdając sobie z tego sprawy. Przeszedłam całego Gothic 1 na kodach i się tego wstydzę. Moim zdaniem cheaty powstały dla testerów i dla tych, którzy robią screeny, filmiki itp. itd. Chociaż nikogo nie obrażam :P Nauczyłem się tolerancji, jak 60% moich kolegów to cheaterzy, i to jeszcze tępi cheaterzy, którzy nawet nie wiedzą do czego dany kod służy, albo (gorszy przypadek) nie potrafi go wpisać (jeden z nich myślał, że przed każdym cheatem trzeba wpisać marvin)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej