Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Ludzie i... kobiety/mężczyźni

<< < (11/18) > >>

VwB:
No nie nie wszyscy to murarze. Są jeszcze, kanalarze, drwale, żołnierze, konserwatorzy powierzchni płaskich, chirurdzy i masa innych zawodów. A to czy pomagamy? No chyba skoro się przynosi pensje z pracy, aby i baba i chłop mieli co jeść to chyba pomagamy, nie? A baba siedzi w domu sprząta, gotuje i jeszcze źle, że facet zarabia kasę na ich obydwoje, a potem przychodzi i bezczelnie siada na kanapę i chleje piwo! Co za okrutny los, cholera jasna -.-

Respev:

--- Cytuj ---Bo czy byś chciał np. cerować skarpetki czy cóś?
--- Koniec cytatu ---
Nowe skarpetki kosztują dwa złote i jeszcze nie widziałem nikogo, kto by je cerował.

--- Cytuj ---Ej koleś ty twierdzisz że wszyscy faceci to murarze?
--- Koniec cytatu ---
Ej, "kolesiówa", ty twierdzisz, że wszyscy mężczyźni oglądają mecze w telewizji i nie pomagają w domu? A powiedz mi, jakie są jeszcze inne zawody, w których większość mężczyzn robi? Ano hydraulik, mechanik, stolarz, lekarz, górnik... Większość panów robi w tych zawodach. Jeśli są one takie lekkie, to dlaczego jeszcze żadna kobieta nie chwyciła się za górnictwo albo mechanikę?

Walentin:
Czy ja mówię ze wszyscy oglądają mecze? co? Mówie ze iwększość. A większośc to nie znaczy wszyscy.

A są jeszcze takie zawody jak: architekt, sędzia, prawnik, nauczyciel ;pp

PRZESTAÑCIE DRÂĄÂŻYÆ TEMAT WYPOWIADAJCIE się ALE NIE KOSZTEM MOJEJ OSOBY ;PP

Respev:

--- Cytuj ---A są jeszcze takie zawody jak: architekt, sędzia, prawnik, nauczyciel ;pp
--- Koniec cytatu ---
Ile znasz osobiście facetów architektów, sędziów lub prawników?

Walentin:
Na drugiej stronie mojej ulicy jest chyba z tuzin architektów. W tym dwa biura architektoniczne. W którym sa sami meżczyźni zrchitekci: nie no sorry moze dwie kobiety sa bo to wiem. Prawników też znam jeden przychodzi do mnie na kawke. A nie daleko mnei jest kancelaria tez paru tam jest.To sa tylko dwie ulice pzry mojej chacie a dale? Wole nie liczyć bo bym się zaliczyła.

A skoarpetki dałam jako przykład wcale nie znaczy ze ktoś ceruje <lol>

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej