Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Ludzie i... kobiety/mężczyźni

<< < (6/18) > >>

Elrond Ñoldor:

--- Cytuj ---Idealny partner...
--- Koniec cytatu ---

Czuła przede wszystkim, ciesząca się życiem, troskliwa, szczera. Wyrozumiała i cierpliwa. Opiekuńcza, kochająca zwierzęta. Zadbana, ładnie ubrana, bo nikt nie chciałby kochać jakiejś ubrudzonej dziewczyny z rozczochranymi włosami, poobgryzanymi paznokciami, podartą, brudną odzież. Idąc dalej. Nad wyraz inteligenta, mająca własne zdanie, ale potrafiąca dojść do kompromisu i przyznania się do własnego błędu. Mądra, znająca świat i każde jego aspekty.
Co do wyglądu to oczywiście mająca krągłości, ale nie za małe i też nie za duże. Szczupła, mająca kondycję (z racji tego, że nie chciałbym być z kimś, kto po podejściu pod schody czy kilometrowej jedzie rowerem dostaje zadyszki).
I tak ode mnie - długowłosa szatynka lub brunetka z dużymi zielonymi oczami i jasnej cerze...  
Jak coś jeszcze sobie przypomnę to dopisze. ;]

Tylko gdzie taką znaleźć?

// Respev, gromkie brawa za rysunki. Może w końcu ludzi oświeci czemu, jak siedzimy, mamy rozstawione nogi ;] (chodzi mi tu o płeć piękną Tawerny...).

Dairin:

--- Cytuj ---Poza tym, proszę, zajżyj do słownika co znaczy termin dominacja, bo on odnosi się do zoologii, a nie człowieka
--- Koniec cytatu ---

W ramach wdzięczności za Twoją radę, postanowiłam z niej skorzystać. Do słownika zajrzałam. I słownik potwierdził moją wersję.

"dominacja - panowanie, przewaga, górowanie nad kimś lub nad czymś"

--- Cytuj ---Może też tego nie zauważyłaś, ale kucając także rozstawiamy nogi, a nie tulimy ich jak wy.
--- Koniec cytatu ---

Wiele osób niezależnie od płci kuca z rostawionymi nogami, gdyż pomaga to w utrzymaniu równowagi. Według Twojej teorii znaczyłoby to, iż połowa kobiet ma jaja.

--- Cytuj ---dlaczego jak siedzę w toalecie, taka pozycja nóg u mnie występuje? To samo w tej sytuacji, w której jestem teraz - siedzenie przed komputerem. Przed kim chcę "zaszpanować"? Przed drzwiami do toalety? A może przed monitorem?
--- Koniec cytatu ---

Mało mnie interesuje to jak siedzisz na "tronie". Ale skoro już przytoczyłeś takie przykłady to właśnie do nich się odwołam. Nie wiem czy wiesz, ale różne są rodzaje dewiacji seksualnych, może Tobie akurat podobają się drzwi czy monitor. Mało mnie to interesuje.

--- Cytuj ---tuż
--- Koniec cytatu ---

Skoro radzisz mi korzystanie ze słownika to najpierw sam do niego zajrzyj, przyda Ci się.

--- Cytuj ---Ciekawi mnie też zdanie, które mówi że rozstawiamy nogi na metr; dlaczego mnie ciekawi? Ponieważ rozstaw bioder u człowieka wynosi 60 stopni, a więc przy pachwinie będzie to jakieś maksimum 20cm.
--- Koniec cytatu ---

Wiesz co to jest hiperbolizacja? (Jeśli nie, odsyłam do słownika.) Użyłam jej w celu podkreślenia intensywności zjawiska.

Co do rysunków, gratuluję talentu.

Arkhan:

--- Cytuj ---Ale skoro już przytoczyłeś takie przykłady to właśnie do nich się odwołam. Nie wiem czy wiesz, ale różne są rodzaje dewiacji seksualnych, może Tobie akurat podobają się drzwi czy monitor. Mało mnie to interesuje.
--- Koniec cytatu ---

Skoro tak, to by świadczyło o tym że wszyscy mężczyźni są zboczonymi mastodontami których podniecają drzwi czy monitor :F. Lolz, daj spokój. Siedzimy tak bo nam wygodnie ale jeśli wchodzić w szczegóły to zajrzyj do posta Respeva z rysunkami.

Respev:
Proponuję zrobić tak - weź dwie piłki tenisowe, pomiędzy nie wsadź patyk i sklej ze sobą klejem. Wsadź to potem między nogi i zdaj relacje, czy jeśli siedzisz normalnie, to jest ci wygodnie.

Dairin:

--- Cytuj ---Siedzimy tak bo nam wygodnie
--- Koniec cytatu ---

Człowieku, nie można całego życia podporządkowywać wygodzie. Czy ja powinnam położyć się na ośmiu krzesłach w autobusie bo mi tak jest wygodnie?

--- Cytuj ---Proponuję zrobić tak - weź dwie piłki tenisowe, pomiędzy nie wsadź patyk i sklej ze sobą klejem. Wsadź to potem między nogi i zdaj relacje, czy jeśli siedzisz normalnie, to jest ci wygodnie.
--- Koniec cytatu ---

Nie bawią mnie takie zabawy. Ale przedstawię Ci moje odczucia wobec Twojego absurdalnego pomysłu.
1. Sam mówiłeś, iż faceci mają różne rozmiary. Pokaż mi pięciu facetów o jądrach wielkości piłek do tenisa.
2. Ludzkie organy są elastyczne. Nie wiem czy chciałbyś mieć penisa, który cały czas byłby sztywny jak patyk. Jeśli tak, to radzę wizytę u psychologa.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej