Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Ludzie i... kobiety/mężczyźni

<< < (7/18) > >>

Arkhan:

--- Cytuj ---Człowieku, nie można całego życia podporządkowywać wygodzie. Czy ja powinnam położyć się na ośmiu krzesłach w autobusie bo mi tak jest wygodnie?
--- Koniec cytatu ---

To jest twoja sprawa. Jedni mają wygodę inni zapier*alają aż huczy. Ja należę do tych wygodnych. I kochana Dairin nie jesteś od zwracania mi uwagi na wygodę. Nic ci do tego. Jeśli przeszkadza ci to że faceci siedzą z rozłożonymi nogami to proszę bardzo, piechota czeka ;].

Respev:

--- Cytuj ---1. Sam mówiłeś, iż faceci mają różne rozmiary. Pokaż mi pięciu facetów o jądrach wielkości piłek do tenisa.
--- Koniec cytatu ---

A, więc nie wiesz, że przy siedzeniu moszna zabiera tyle miejsca do dwie piłki tenisowe? Poza tym, może nie wiesz, ale jądro to delikatny narząd. Wystarczy w nie pstryknąć palcem i boli jak diabli, a ty na siłę próbujesz nam wcisnąć kit, że moglibyśmy ściskać nogi jeśli siedzimy.

--- Cytuj ---Ludzkie organy są elastyczne. Nie wiem czy chciałbyś mieć penisa, który cały czas byłby sztywny jak patyk
--- Koniec cytatu ---
A co ma do tego przykładu sztywność, bo nie rozumiem?

Vedymin:
Dairin powinnas wiedziec że faceci niejednokrotnie są skazani na noszenie ze sobą sztywnego penisa. Ja mam tak często jeżeli na mieście zobacze jakąs bardzo atrakcyjną kobiete. Nad tym się nie panuje. poza tym rany boskie dziewczyno zastanów się. Gdybyś pomiędzy nogami miała taką śnieżke wielkości zaciśnietej dłoni to ciekawe jak byś chodziła. Uważam że jesteś młoda i niedoświadczona aby o tym cokolwiek mówic. Jakbym cały czas chodził z zaciśnietymi kolanami to po tygodniu mój głosik zmieniłby się na duuuużooo cieńszy...Pozdrawiam wszystkich "rozstawionych" panów.

MrCzarnymen:
Nie pociągają mnie "anorektyczne tapeciary", kobieta powinna mieć krągłości to tu to tam(ale bez przesady, żadnych grubasów!). Czyste ładne, niefarbowane włosy, brak pryszczy(brzydzę się). ÂŻadnych silikonowych worów tylko subtelne foremne piersi, ładny tyłeczek... duże(ale bez przesady, nie chcę anime!)oczy, najlepiej niebieskie. Dosyć wysoka(nie wyższa ode mnie)*.
Co do mosznej: Kiedy się siedzi ze ściśniętymi nogami moszna przykleja się do ud co wytwarza gorąco i może spowodować wzwód penisa, co nie jest zbyt wygodne, zapewniam cię. Jak chcesz to załóż sondę na forum jak faceci siedzą i czy wygodnie im ze stojącymi penisami.
*Nie jestem konusem, mam 180cm

Walentin:
***Jacy są mężczyźni w oczach kobiet?
No na to mogę odpowiedzieć   ja to widzę meżczyzn tak: fajni, bez nich nie dało by się żyć, pomocni, robia niezła bekę itp. No mam cos jeszcze ale prosze was nie obraźcie się. Musze powiedziec o was  pare słów jeszcze wiekszej prawdy: Na świecie to wy wywoływujecie wojny (żadna kobieta jeszcze wojny nie rozpętała), a po za tym to kobieta robi wszystko za was (we większości tak jest), wy tylko po pracy pzrychodzicie do domku i co? i nic. KObieta tyra a wy tylko wiecie co potraficie robić ;pp. Nie no dobra mam nadzieję ze się nie obrazicie ale taka jest prawda ,a ja lubię być szzcera ;pp . NO oczywiście zarabiacie na rodzinę jeszcze ;pp

***Jakie są plusy i minusy obu płci?
no ja na to pytanie nie odpowiem bo chyba powyżej można te plusy i minusy wywnioskować ;pp

***Jaka musi być kobieta aby "wpaść" w oko mężczyźnie?
tu nie powinnam się wypowiadać

***Idealny partner to... wg mnie mój wymarzony mężczyzna powinien potrafić mnie rozbawić, powinien być; wesoły, szarmancki(ale tylko troszke), miec dobre maniery, nie pzreklinać, szanowac mnei, pomagać, byc inteligentnym.... to chyba wszystko. ;pp

WYGLÂĄD NIE MA ZNACZENIA !  no moze troszeczke ale bez przesady;pp

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej