Strefa pomocy > Gothic 3 oraz Zmierzch Bogów
Where is the guru?
~The Naturat:
Witam. Mój pierwszy post na tym forum .
Mam pytanie, czy ten błąd u kogoś był powodowany przez RAM ?
Bo u mnie chyba to był powód i chce wiedzieć, czy są osoby, które też miały problemy z RAM-em.
DODO:
--- Cytat: ~The Naturat ---Mam pytanie, czy ten błąd u kogoś był powodowany przez RAM ?
Bo u mnie chyba to był powód i chce wiedzieć, czy są osoby, które też miały problemy z RAM-em.
--- Koniec cytatu ---
No teraz to mnie rozśmieszyłeś totalnie. Cały ten błąd jest powodowany TYLKO i wyłącznie brakiem pamięci RAM. Możesz mieć i 2 GB lecz trzeba pamiętać, że włączone programy również wykorzystują ram a jeśli ktoś ma zaśmiecony komputer to z 2GB ramu może mieć wolne 128MB ramu. Tu nie chodzi o to ile macie w ogóle w systemie lecz o pamięć którą macie wolną. By gra działała płynnie potrzeba minimum 1,5 GB wolnej pamięci.
Lester@:
To jest 100% wina Sprzętu miałem taki sam gdy posiadałem zintegrowaną kartę jak kupiłem GF7300GT to problem zniknął. Teraz tylko problem z ramami mam 512MB teraz kupuje 2GB to problem powinien zniknąć.
Hmmm zobaczymy>
Pytokar:
Ja miałęm też ten sam problem z where is guru ale puzniej poczytałem troche na innyh forach i odziwo sciągnołem Gothic III Tweak tu macie kliknij tutaj
pobierzcie tyczy się dotych co majom słabego dosyć kompa mnie pomogło nawet bardzo smigam teraz na medium detal i gra chodzi płynnie ale czasami sie przytnie jak jest wiencej osub
Poprawiłem adres do G3 Tweak, bo źle go zapisałeś. I staraj się pisać poprawniej...polecam ściągnięcie Mozilli Firefox 2.0, która podkreśla błędy. - Triv
mam taki problem odnośnie błedu where is the guru a wiec wczytuję gre w kopalni w nordmarze i tam kolo pieca ide wybijajonc podrodze mase orkow jakos mi sie to udało ;-) ale jak ide dalej wprost w gure to wywala błąd where is the guru zawsze w tym miejscu i nawet jak prubuje wyjść z kopalni też nie moge pograć pomurzcie. a jeszce jedno pytanko czy jak odinstaluje gothicaIII i ponownie zainstaluje będzie chodziło
PS: wiem że ten temat był poruszany wiele razy
Mistrz Togo:
Wydaje mi się że to nie wina pamięci itp. U mnie ten błąd wyskakuje w określonych miejscach np. 1.Jeśli chce rozmawiać z druidem Porganem , który o dziwo ma samą głowę unoszącą sie w powietrzu(ten bug występuje u mnie czasami na róznistych postaciach.2. Kiedy chcę wejść do klanu wilka zaraz za golemem strażnikiem zawsze w tym samym miejscu wywala mnie z gry. Boje się że to uniemozliwi mi dalszą grę
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej