Strefa pomocy > Gothic 3 oraz Zmierzch Bogów
Where is the guru?
Haren:
Jam mam super kompa. Gram mi działa na najwyższych detalach i rozdzielczości 1280x1024 prawie bez ścięć. Ale czasem mi się pojawia te coś podczas grania. A nie mam włączonych innych programów tylko eMule, gg, skype i antywirusa. Dziwne to.
Surfo:
to je powyłączaj:P
mi wyskakuje to samo...
tylko, że ja mam laptopa ze zintegrowaną kartą graficzną...można coś z tym zrobić?
(ramu mam 1024 MB a procesor Intel® Core Duo CPU T2450 2.00 Ghz, Windows Vista (direx z płytki
Lee16:
Gothic 3 na zintegrowanej karcie graficznej zamieszczonej w laptopie nie ruszy, też próbowałem na 1,5 GB RAM AMD Athlon 64 x2 i zintegrowanej karcie graf. i nic, zresztą w wymaganiach tej gry pisze, że Gothic 3 nie obsługuje zintegrowanych układów graficznych
Resio:
--- Cytat: Casano ---Hmm niestety nie wiem co to może oznaczać. Gothic 3, będe posiadał dopiero w przyszłym tygodniu, więc dopiero wtedy będe bawił się tymi wszystkimi programami.
Jednak z tego co widać, macie słaby komputer(sprzęt), który nawet niema szans dzięki programom na odpalenie na minimalnych wymaganiach.
Jednak tak jak mówie, moge sie mylic, okaże sie u mnie dopiero w praniu.
--- Koniec cytatu ---
Słaby komputer nie wchodzi bo na GeForce 8800 GTX tez taki błąd wyskakuje nie raz
Respev:
--- Cytuj ---GeForce 8800 GTX
--- Koniec cytatu ---
Tylko co ma karta graficzna do szybkości transferu danych na dysku i pamięci ram?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej