Strefa pomocy > Gothic 3 oraz Zmierzch Bogów

Where is the guru?

<< < (9/20) > >>

Marcin108:
Witam!
Ten błąd 'where is the guru' to nie od sprzętu. Przynajmniej tak mi sie wydaje. Miałem Athlona 1,7 512 RAM i radeona 9550 i wyskakiwało mi od czasu do czasu. Teraz mam core duo E6300 1,5 Gb RAM i GF 6800 gs i tez od czasu do czasu się błąd pokazuje.

Proszę o nie używanie młodzieżowego slangu na forum, gdyż psuje to estetykę postu oraz nie wszyscy mogą Cię zrozumieć - DODO

Burzum:
Mam ten sam problem z Where is the guru?
Tez mam troszke zaslabego kompa ale gra dziala i co jakis czas mi to wyskakuje, wtedy wylanczam to i proboje jeszcze raz gre wlaczyc, jesli to nie zadziala wlanczam i wylanczam kompa i juz wtedy zazwyczaj nie mam tego problemu. Pozdrawiam.

H5N1:
Ciężko mi w to uwierzyć, żeby wina tego była błędu była spowodowana za małą ilością ramu. Mam 2GB ramu 800 MHz, do tego e4300 i gf gts 8800 i ten sam co Was błąd... mnie dopada

Isentor:

--- Cytat: H5N1 ---Ciężko mi w to uwierzyć, żeby wina tego była błędu była spowodowana za małą ilością ramu. Mam 2GB ramu 800 MHz, do tego e4300 i gf gts 8800 i ten sam co Was błąd... mnie dopada

--- Koniec cytatu ---
Bo to błąd gry ty tak naprawdę masz odpowiednią ilość pamięci ram jednak gra tłumacząc na chłopski rozum gubi się w tym, wszystko "kaszani" i wychodzi jej na to, że zużywana jest zbyt duża ilość pamięci ram co za tym idzie zaczyna jej trochu brakować no i wywala nam błąd "where is guru?" oraz info mówiące o braku wolnej pamięci. Czasem pomaga zmiana opcji graficznych gry jednak tego błędu nie da się od tak pozbyć mnie występował on tylko w Nordmarze ponieważ tam gra najbardziej męczyła kompa. Miejmy nadzieję, że Piranhy to naprawią...

asd:
Ludzie też mam ten błąd!!!!!!!! Jaka nędza. Grałem w gothica dobry tydzień i nagle wyskakuje mi błąd Where is the guru. O jak to wasze odpowiedzi czytam to nic sie nie dowiaduje i nic nie pomagacie. Niemozliwe jest to że za słaby komp bo jak ja grałem tydzień i mi sie dopiero później pokazało. Bzdury gadacie. Proszę pomóżcie.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej