Strefa pomocy > Gothic 3 oraz Zmierzch Bogów

Where is the guru?

<< < (8/20) > >>

godula:
miałem też to z guru zawsze w tym samym momencie
mianowicie w Fahring , kiedy na górnej arenie (tej w zamku) rozwalałem pierwszego przeciwnika, zawsze mi to wyskakiwało

chyab 10 razy w tym samym momencie

Ominąlem to , wykonałem wszystkie zadania w F. jakie mi zostały i potem o dziwo poszło bez problemu

Maksous:
Problem występuje jeśli nie macie tyle ram ile trzeba.
A poradzić sobie z nim można tak:

1. Wchodzicie w mój komputer

2. Po prawej w okienku "wyświetl informacje o systemie

3. Zaawansowane

4. Wydajność

5. Ustawienia

6. zaawansowane

7. Pamięć wirtualna

8. Zmień

9. Rozmiar kontrolowany przez system

10. Ustaw

11. Ciesz się mniej ścinającym gothiciem i nie wyskakującym where is guru.

Lus:
Gra mi się strasznie tnie! Czasem zacina się, wyłącza się muzyka,znowu włącza a potem nie chce się odciąć!

Isentor:

--- Cytat: Lus ---Gra mi się strasznie tnie! Czasem zacina się, wyłącza się muzyka,znowu włącza a potem nie chce się odciąć!

--- Koniec cytatu ---
Jak najbardziej wszyscy ubolewamy z tego powodu, łączymy się z tobą w tej ciężkiej chwili jednak nie napisałeś czy chcesz konkretnej pomocy w danej sprawie. Mógłbyś również podać swoją konfigurację sprzętową niestety nie mamy możliwości sprawdzenia twojego sprzętu czytając twój post.

Arti:
Ja Wam mogę poradzić, jak uporać się z Where is the kłapouchy? przy wyjęciu pochodzni czy korzystania z czarów ognia. Sposób jest porsty. Wystarczy nagrać najnowsze sterowniki do swojej karty graficzanej. Mi to pomogło.... Się zawsze denerwowałem, że nie mogę wyjmować pochodni a po sterownikach działało bardzo dobrze. Aktualnie nie gram w G3 więc się nie zabijam powoli błędami.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej