Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Wasze śmieszne bugi w grach z serii Gothic

<< < (3/6) > >>

BeoWolf:
W GIII są dwa bardzo przydatne bugi

Pierwszy:
Skocz i cały czas trzybaj przycisk Zero(Nie chodzi mi o zero nad literami tylko o zero z prawej strony klawiatury)W ten sposób będziesz unosił się coraz wyżej.jeśli chcesz wejśc na skałem(Wysoką) poprostu użyj tego buga ;)

Drugi:
Gdy pijesz/jesz jakąś żecz i nie chcesz jej stracic(w żołądku xD)to gdy już połyka tą rzecz wciśnij przycisk ktorym otwierasz/zamykasz plecam,w taki sposob nie ztracisz ani jednej mikstury np.Siły ale staty będą Ci się zwiększały.

Dita:
w Gothic 3

1.w nordmarze gdy odbijalam piec od orkow zabijalam jednym uderzeniem  

2.pojawilo mi się niebo na ziemi weszlam w to i moglam chodzic w gore i w dol widzialam wszystkie jaskinie a nawet moglam do nich wejsc przydalo się

PLShayloPL:

--- Cytat: Justa94 ---w Gothic 3

1.w nordmarze gdy odbijalam piec od orkow zabijalam jednym uderzeniem
--- Koniec cytatu ---

To ma każdy gothic 3 nie zależnie od wersji (przynajmniej tak jest u mnie) i to działa wszędzie tylko że musi być przynajmniej 10-12 orków żeby to wzrastało aż na 20 orku zaczynasz bić na hita, i nie możesz schować wtedy broni bo ten bug zniknie i trzeba zaczynać od nowa, więc trzeba się starać nie mieć niskiego HP.

Smok ożywieniec:
W Gothic 2 gdy szedłem z wieży Xardasa do jaskini bandytów postanowiłem pozwiedzać... Chodze sobie po skałach i spotkałem wargi (wkurzyły się na mnie)... Udało mi się przed nimi uciec i gdy wszedłem już po wycieczce do jaskini z kulą ognia w ręku, patrze,   a bandyci martwi  a jeden z wargów był w środku  ... Zabił mnie od razu   ale to był początek gry więc tak bardzo się nie przejąłem...

metez:
Ja miałem taki dziwny błąd, bedąc magiem wody ( kiedy stary obóz został zamknięty ) szedłem sobie i postanowiłem załatwić kilku strażników, kiedy ich zaatakował jeden z nich stał z wyciągnięta kusza i jakby się zaciął i można było przez nie go przechodzić.      

Ale się rozpisałem  

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej