Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Wasze śmieszne bugi w grach z serii Gothic
Giker:
W Nocy Kruka, gdy się nurkuje, są za Bezim bańki. Pływałem w bagnie koło obozu bandytów, a jak wyszłem - bańki zostały. Wyglądało to jakbym biegał i puszczał sobie bańki mydlane. Ciągle wylatywały z ust Beziego...
pozdr all
Sir Gregres:
Kiedyś zdarzyło mi się coś takiego:
chciałem pozwiedzac bagno,co się okazało złym pomysłem gdyż za chwile zaczęl mnie gonic wąż błotny no po pewnym czasie gdy wyszedłem na suchy ląd(wąż mnie dalej gonił) liczyłem że uda się gdzieś zwiac,gdyby nie to że jak wyszedłem na ten suchy ląd i bezimienny dalej szedł jak w bagnie to bym pewnie zwiał ale on idze jak po głębokiej wodzie.No i co takiemu poradzic jak chodzic nie umie?
Martwy Kalafior:
Noc. Chcę dać Diego listę od Iana, pouczyć się i zapytać o opinię. Diego nie ma w domu, ani nigdzie. Ciemno. ÂŁażę bez celu po obozie. Jestem obok domu Gor Hanisa i wyskakuje mi Diego. Nie udało mi się go zaczepić, machał rękami w przyjacielskim geście. Lunatyk?
Węże błotne goniły mnie do Starego Obozu x) Nadziwić się nie mogłam...
Czekam kilka dni przed placem świątynnym, dosłownie kilka dni. Jest Kamień Ogniskujący, Almanach, Jaja pełzaczy...a przywołania nie ma.
dekster17:
Jest bug, dzięki któremu można spadać z dużych wysokości nie zabijając się. W trakcie lotu trzeba trzymać A lub D i po sprawie. W pewnym sensie jest to śmieszne. Bug występuje w Ge1.
fijolek:
Ja miałem kiedyś takiego buga w Gothic 3 że niektórym postacom twarze rozciągało w 4 strony świata wąskimi liniami na cało mape , nawet śmiesznie wyglądało . Bug był spowodowany zbyt staro karto graficzno
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej