Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Eremita...co z ubraniem ?

<< < (7/18) > >>

Smok Finkregh:
No, ja... zwykle daję mu Strój farmera 1, ale w najbliższym czasie dam mu Ciężki Pancerz ÂŁowcy Smoków a Lagę podmienię na Topór Berzerkera. Wyobraźcie to sobie! Zwykły skazaniec z ubiorem i bronią ręczną najwyższej jakości!

Gorion:

--- Cytuj ---Wiesz co , mi się wydaje że on zbroi bandyty nie przyjmie ale oczywiscie nie jeste pewien.
--- Koniec cytatu ---
Masz rację Russel, Eremita nie przyjmuje bandyckiego pancerza.

--- Cytuj ---No, ja... zwykle daję mu Strój farmera 1, ale w najbliższym czasie dam mu Ciężki Pancerz ÂŁowcy Smoków a Lagę podmienię na Topór Berzerkera. Wyobraźcie to sobie! Zwykły skazaniec z ubiorem i bronią ręczną najwyższej jakości!
--- Koniec cytatu ---
Eremita nie jest skazańcem tylko BUSZMENEM szukającym ciszy i spokoju.

A co do mnie to naszemu tubylcowi daję to co mi zbywa. Najczęściej jest to piracka zbroja lub pancerz wodnego kręgu.

pozdrawiam Gorion

Marcines:
Ja mu daję zawsze strój obywatela albo skórzany pancerz.  

Airyx:
Ja nie mam z góry ustalonego typu ubrania, który mu daję, po prostu oddaję mu najsłabszy pancerz, jaki w danej chwili posiadam

Enzo:
Ja Eremicie zawsze daję skórzany pancerz, niech nie dyskutuje i cieszy się tym, co ma  .
Uważam, ze jak dla niego ten pancerz jest wystarczający, po co mu coś lepszego? Jedna sprawa nie wiem jak On mógł tak długo żyć w pobliżu cieniostwora?  

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej