Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Eremita...co z ubraniem ?
DJEndriu:
Ja mu zawsze daje Zbroje Wodnego Kręgu albo Piracką :P
i jest git :D
TomekLP:
--- Cytat: Grigorius ---Miałem małą pomyłkę raz dałem Ermicie pancerz bandyty, zraz po tym zapisałem grę.
No i musiałem od nowa przechodić grę.
--- Koniec cytatu ---
Mi się wydaje i jestem prawie pewien ze pancerz bandyty nie można mu dac poniewaz tak jak wspomniales nie da się przejsc przez to gry (oczywiscie jest jedno wyjscie ale na lvlu z jakim idziemy do Jarkendaru nie jest zbyt latwo ). A co do zbroi Eremita dostaje odemnie skorzana zbroje no i czasami stroj obywatela.
Dementor:
Ja Eremicie, gdy gram z kodami zawszę daje magiczną zbroję-fajnie wyglada, siedząc na ławeczce i jednocześnie płonąc-hehe. A jak nie używam kodów, to daję mu najlepszy strój obywatela, bo jest ładny.
Airyx:
--- Cytuj ---Jedna sprawa nie wiem jak On mógł tak długo żyć w pobliżu cieniostwora?
--- Koniec cytatu ---
Słuszne pytanie, EnzoFerrari. Jakby tego było mało, na pagórku za jego domem pasło się stadko preriowych ścierwojadów... No nie, ja mając takich sąsiadów dawno bym się wyprowadził, np. urządziłbym sobie domek w grobowcu Quarhodrona (oczywiście po tym, jak był tam bohater gry i wykończył wszystkie gobliny, harpie, zombie i trolla).
Dowódca Paladynów:
Ja tam mu zawsze daję skórzany pancerz.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej