Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Eremita...co z ubraniem ?
Russel:
Chcialbym się was tu spytac , jakie ubranie dajecie zawsze naszemu odlukowi o imieniu Eremita
No cóż....ja zawsze na poczatek gry kupuje od matea skórzany pancerz i potem go nie sprzedaje tylko daje eremicie w Jarkendarze , albo usypiam straznika miejskiego który pilnuje magazynu kolo sklepu metea właże tam noi zabieram z kufra ubrania obywateli i oddaje je puźniej eremicie
a wy co robicie......
PozDro Russel
kolek:
Daję mu zawsze zbroję pirata, ponieważ i tak jej nie noszę a w Jankendarze zazwyczaj jestem jako Strażnik Miejski więc mam Ciężką Zbroję Strażnika, więc jest ona zwyczajnie za słaba.
Kolek
Ponurak:
Ja mu daje ciuchy obywatela bo po co mam kase marnować. A poza tym po co strażnika snem?? Wystarczy od tyłu wykonać 3 skoki i jesteśmy, a spowrotem przez beczki.
Arkhan:
Prawie zawsze kiedy grałem w G2 NK to dawałem mu skórzany pancerz który wcześniej ukradłem ze skrzyni którą pilnuje strażnik miejski. Zdarzało się i tak że zapomniałem go wziąć więc dawałem zbroje pirata.
Paweł Mag Innosa:
Ja zawsze, no praweie zawsze daję mu łachy skazańca, a potem biję go, a gdy upada zabieram mu lagę i podkładam ciężką orkowy topór, a gdy wstaje bierze topór. Wyobraźcie to sopie, skazaniec z orkową bronią.
Pozdrawiam
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej