Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Eremita...co z ubraniem ?

<< < (5/18) > >>

Xtremex:
@UP
Uhm bardzo szczegółowa informacja, bardzo rozwinięta... Tak jak twój każdy post...

@TOPIC
Raz mu daję to, raz tamto :P Zależy kim gram, bo jak gram np. magiem ognia/ wody to nigdy mu nie daję zbroi pirata, bo zwykła szata jest zdecydowanie słabsza od pirackich obrań. Według mnie dawanie mu czegoś "najlepszego" jest wyrzucaniem pieniędzy w błoto, bo nie ma różnicy, czy mu damy dobrą zbroję czy strój farmera. I tak nam się odwdzięczy tak samo. Z potworami sobie poradzi tak czy inaczej. Lecz żeby nie robić offtopa, przeważnie daję mu strój obywatela.

KAT:
Ja mu daję pancerz piracki. Mi i tak się nie przydaje. Słabo chroni postać. Jest brzydki. I jak się go ma to bandyci atakują krzycząc:"ty paskudny piracie" czy coś w tym stylu.

Randall:
Ja Eremicie zawsze daje skórzany pancerz lub ubranie pirata .

Ingmar:
 Ja mu daje skórzany pancerz..A jeśli chodzi o to czy dostajesz więcej expa jak mu dasz lepszy pancerz to odp. brzmi  NIE ;p, a szkoda :\ Pozdrawiam wszystkich którzy grali w Gothca :p                          Za chwałę Innosa !

Vassili:
ja mu daje zbędny pancerz, przeważnie wodnego kręgu. często zabijają mi go ścierwa preliowe lub orkowie ;] Raz dałem mu pancerz pirata i gdy kodem zrobiłem sobie bandytke to tylko było "Piracka świnia!" hehe ;]

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej