Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Eremita...co z ubraniem ?

<< < (4/18) > >>

krassus:
Ja zawsze oddaję mu najmocniejszy, zbędny mi pancerz. Czasami jeśli mamy jakiś problem to możemy razem z tym problemem podbiec do niego a on nam pomoże go rozwiązać

Lord Scorpio:
Eremicie daje zawsze albo strój mieszczanina labo skórzaną zbroję, któą trzymam specjalnie na tą okazję oczywiście kradzione ze skrzyni w Khorinis no i podstawa zanim zostanę strażnikiem miejskim ponieważ później nie wypada;)

kamil^:
Ja rowniez daje mu zawsze skorzany pancerz. Zawsze zastanawialem się czy jezeli dam mu lepszy pancerz (cos bardziej wartosciowego) to czy dostane więcej exp'a... Do tej pory nie wiem (lub nie pamiętam   ) ale raczej to nie ma znaczenia. Wiec mozemy mu dac nawet najgorsze lachy jakie mamy  

Garrador:
Bawię się kodami   . Mam szate Xardasa i spotykam Eremite (babskie imię?),w opcjach którego ubrania jest możliwość dania mu tej szaty.
Gdybyście widzieli go w szacie Xardasa  

A tak normalnie nic mu niedaję (raz chciałem ale walczył z cieniostworem   )

kuczaja:
Ja nigdy nie mogę się powstrzymac i przywołuje kodem strój obywatelki i ten mu daje, żebyście widzieli ja fajnie wyglądał. Szczerze mówiąc z eremity była niezła laska... Jak gram bez kodów to daje mu skórzaną zbroję.
  Holender! Myrtir mnie ubiegł!

Pozdrowienia

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej