Strefa pomocy > Gothic
Styl walki
mentos:
najcześciej walcze b.jednoręczną odciągam pojedynczo przeciwników lecz zdarza się że używam łuku/kuszy czy też magii
mag kręgu płomyczka:
Jeżeli chodzi o mój styl walki... hm... zależy terz kim gram, jeżeli gram magiem to sprawa prosta:
wyuczam się czwartego kręgu, biore burzeognistą/ piorun kulisty i idę zabijac( obydwa czary po urzyciu zawsze ogluszaja na kilka sekund co pozwala wykonczyc orka, cieniostwora itp.), a jeśli walcze ze slabszymi mobami to mieczem( za czasu kiedy bylem cieniem mam 1 lvl br.jednrecznej)
Pr0c3n7:
Ja tam lubię wyzwania więc rzucam się z mieczem dwuręcznym na duże gruby przeciwników A tak na serio to kombinacja kusza/zwoje/miecz dwuręczny. Zawsze "zaczynam" przeciwników z dystansu a gdy jestem pewien ze dam rade idę w walkę wręcz. Ewentualnie czasem wspomagam się zwojami ale nie przepadam za magią...
sluga bogow:
Ja zazwyczaj normalnie walczę mieczem (jeżeli mało przeciwników). Jak jest ich więcej i otaczają mnie ,to wtedy uciekam trochę do tyłu i atakuję... i tak aż wszystkich wykończę. Jak przeciwnik jest daleko to załatwiam go z kuszy( albo łuku ) lub za pomocą magii. Czasami gdy jest ciężko to wspinam się wysoko i korzystam z czarów lub atakuję ponownie.
sluga bogow:
Ja zazwyczaj normalnie walczę mieczem (jeżeli mało przeciwników). Jak jest ich więcej i otaczają mnie ,to wtedy uciekam trochę do tyłu i atakuję... i tak aż wszystkich wykończę. Jak przeciwnik jest daleko to załatwiam go z kuszy( albo łuku ) lub za pomocą magii. Czasami gdy jest ciężko to wspinam się wysoko i korzystam z czarów lub atakuję ponownie.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej