Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

G4 bez muzyki Kai'a. ;(

<< < (3/4) > >>

Ci@cho:
To bedzie juz jakies radio maryja a nie klimatyczna muzyka. No coz obiecuja klimatyczna muzyke itd. ale po tych setnych objetnicach jowood trace juz nadzieje na to ze gothic 4  (czy ta idiotyczna nazwa "arcania") bedzie dorownywac chocby trojce.

Czaroxxx:
Mnie to osobiście nie robi różnicy, przykładam dużą wagę do muzyki w grach bo ona głównie buduje klimat. W G1 i w G2 była dobra muzyka natomiast w 3 części muzyka jest naprawdę chu<cenzura>owa i po chwili namysłu mogę stwierdzić, że nawet lepiej będzie jako ktoś inny będzie komponować muzykę do 4. 

Maliniak:
Uwazam ze bez muzyki Kaia Rosenkranza gothic straci klimat

Ponurak:
Kai i tak odszedł z PB. Więc w R2 i tak nie będzie jego muzyki.

LinkLess:
A ja się pytam jak gra może stracić coś czego nie miała od początku? Jeżeli demo pokazało wszystko co będzie w Arcanii to znaczy, że klimatu G1,G2 NK tam nie znajdziecie. Poza tym w demo można było usłyszeć kawałki ścieżki dźwiękowej. Osobiście uważam, że jak na Gothica jest ona zbyt dynamiczna i brak jej typowego gotyckiego przytłoczenia, które towarzyszyło nam w Khorinis.Będę podkreślał o na każdym kroku, że kojarzy mi się z grą innego niemieckiego studia, a mianowicie SpellForce od Phenomic.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej