Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

G4 bez muzyki Kai'a. ;(

<< < (2/4) > >>

Vassili:
szkoda że go nie będzie. Jeśli SB wykupił gothica to może muzyka pozostanie taka jak w gothic 3. Bardzo bym tego chciał bo lepszej muzy nigdy nie słyszałem. jeśli muyzka bdyie nowa to choc kawaleleczki będą te same co w gothic 1, 2 i 3.

Lucas Paladin:
No jak każdy z fanów serii, żałuję, że KaiRo nie zajmie się już soundtrackiem. Jego utwory nadawały Gothic'owi tego niesamowitego klimatu, którego niektórym grom takowego brakuje. No ale jak już ktoś powiedział. Nie skreślajmy tej gry, bo muzyk Spellbound może się okazać dobrym i nagra całkiem dobrą muzykę.

Ponurak:
Mi to wali szczeże powiedziawszy. W rozgrywce mam zawsze muzę włączoną ale się w nią nie wsłuczorte, przez co klimat jest odpowiedni. Theme przez wszystkie części części było jedno i to same. Jedynie zmieniało się wykonanie. I co i to ma byc geniusz? Precz z takią monotonnią. W jednym przyznam rację. Reszta jest FupeÂŁ.

Dingers:
mysle ze nie moze byc ta muzyka tak samo jak bezimiennt bo nie maja uprawnien do tych rzeczy moze tylko wykupili projeckt od jowood i pirani (nie pamietam jak sie pisze pirania bytes czy jakos tak wiec napisalem pirani)

Jango:
Przecież z góry wiadomo że gothic 4 nie będzie miał prawa nazywać się gothiciem. Nawet się tak nie nazywa... Kai robi dobrą muzykę, fajny koleś, z jego muzyką dobrze się gra. Wg. mnie to będzie tylko gra na podstawie gry a nie kolejna część serii. A muzyka najbardziej ze wszystkiego buduję klimat. To już nie będzie ten sam gothic w który gramy...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej