Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
G4 bez muzyki Kai'a. ;(
Dante:
Otóż mam pewną obawe. Jako, że klimat gier Gothic wspierała genialna muzyka co jest niepodwarzalnym faktem co będzie z gothiciem 4? Za muzyke w Pb odpowiedzialny był geniusz moim zdaniem Kai Rosenkranz. Czy dla was też będzie to dużą stratą, że Kai nie stworzy już dla Gothica żadnego utworu? Wkońcu Kai wiedział jak dopasować odpowiednią muzykę co teraz bardzo rzadko zdaża sie w obecnych grach...
bemol05:
Nikt nie umie robić TAKIEJ muzyki jak Kairo. Mam nadzieję że muza w G4 jeśli gorsza, to niech chociaż tylko trochę niż w G3. Tak na marginesie, ciekawy jestem jaka muzyka będzie w tej nowej grze PB.
Respev:
Szczerze powiedziawszy dla mnie jest to obojętne, gdyż w każdej grze wyłączam muzykę. Wolę się skupić na rozgrywce, a nie muzyce. Muszę tutaj wspomnieć, że jedynym fragmentem muzycznym jaki słyszałem w Gothic 3 była muzyka w menu głównym :)
Kirgo32:
Zapewne bez muzyki Kaia Rosenkranza nowy Gothic nie będzie już miał takiego klimatu jak Gothic 3. W trójce muzyka jest genialna tak jak wszystkie kawałki w wykonaniu tego pana. Ale może nie będzie aż tak żle, w końcu nie powinniśmy tej gry odrazu skreślać.
Quarior:
Mam nadzieję, że muzyka nie będzie taka, jak w Gothic 3... W trzeciej części była tak genialna i tak charakterystyczna, że za 50 razem podczas walki człowiek miał już jej dość xD Ale to oczywiście zaleta . W każdym razie muzyka w G4 będzie pewnie zlepkiem starych kawałków w nowej wersji . Przynajmniej mam taką nadzieję... W każdym razie podobno nowy developer utrzymuje kontakt z PB . Może Kai zrobiłby im kilka kawałków
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej