Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Niedopatrzebnie PB w gothic 1!

<< < (8/9) > >>

#Milten#:
Ja myślę, że oni powinni przeżyć (Fisk, Huno, Kruk, Thorus), ponieważ nie było żadnej misji związanej z zabiciem ich. Można co prawda powybijać, ale to i tak się nie liczy. Liczy się to tak tylko dla większej przyjemności to było. A goście z PB mogli to przecież wykorzystać w kolejnych częściach. Ale nie może być coś takiego, że w gothic1 ktoś ginie (za misją, z fabułą na przykład Iberion) i pojawia się w następnych częściach Gothica . I nie zauważyłem tego w dalszych częściach.

Ci@cho:
O rany! Kruk zyje bo taka byla wola tworcow! Przecierz wcale nie musiales go zabijac, nie?

--- Cytuj ---No a Thorus? W G1 pilnuje bramy zamku SO - można go zabić
--- Koniec cytatu ---
Od kiedy?

Gordian Morii:

--- Cytat: Caldwell w 17 Luty 2009, 22:16:09 ---O rany! Kruk zyje bo taka byla wola tworcow! Przecierz wcale nie musiales go zabijac, nie?

--- Cytuj ---No a Thorus? W G1 pilnuje bramy zamku SO - można go zabić
--- Koniec cytatu ---
Od kiedy?

--- Koniec cytatu ---

Od zawsze. Wystarczy mieć naładowany Uriziell i wytniesz w SO KAÂŻDEGO kogo tylko chcesz.

Wieczny_Wędrowiec:
A moim zdaniem mogłobyć tak, że Beliar wskrzesza Kruka i resztę pod warunkiem, że będą mu służyli, dlatego można ich spotkać w dalszych częściach gry.

kronos1194:
No tak ale w G1 nie masz misji by prze teleportować się do Starego Obozu mówiąc szczerze każdy z nas robi to tylko po to by 1. dostać doświadczenie 2. zemścić się 3 zabawić sie z gnidami w czerwonych mundurach to tylko taka jakby to powiedzieć rzecz by urozmaicić rozgrywkę nie mamy potrzeby tam iść a dali to pewnie tylko po to by takk jak już mówiłem gracze mogli się zabawić

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej