Tereny Valfden > Dział Wypraw

Podziemia

<< < (19/19)

Tidus:
Może pomóc? - Zapytał Zhai wyciągając łuk. Strzelał głównie w miejsce skroni, jako najsłabszy punkt czaszki. Zabił tym sposobem jednego. Reszta kościanych sługusów rzuciła się na Zhai'a a ten natychmiast chwycił broń białą i roztrzaskał następnego, przewaga liczebna skłoniła go do wołania o pomoc.
- Teraz mi mozecie pomóc Krzyczał oraz kolejnego już kościanego przyjaciela oszołomił, ten padł i o dziwo nie wstał, ale Zhai czuł że go nie zabił. Nadal atakowały go dwa kościotrupy...

Zabite 2 i jeden czeka na dobicie.

Izrael:
Izrael wyciągnął miecz i skoczył na jednego trupa uderzając go od tyłu w kark i w żebra. Po chwili podbiegły jeszcze trzy. Jeden z nich zaatakował lecz Izrael sparował cios i wyprowadził atak z góry lecz ten go szczęśliwie sparował. W końcu zdenerwowany podciął od dołu i rozsypał kościotrupa w drobny mak. Kolejny zaatakował, ale Izrael znowu sparował cios. Było tak jeszcze kilka razy. ÂŁowca w końcu zaatakował dwa razy z góry i rozsypał przeciwnika lecz ten zdążył uderzyć wampira w bok.
- Zajmijcie się tym trzecim. Ja jestem już ranny. - Powiedział Izrael i pokuśtykał w stronę innych łowców.

[3 Padły]

Tidus:
Mam tego ku*wa dość, niech to się skończy. z takimi słowami na ustach Zhai rozbił kolejnego potwora dobrze znanym mu sposobem, drugi zaskoczył go i podciął go, powalony na Ziemię Zhai zrobił przewrót i sprowadził szkielet do parteru dobijają go. Gdy to uczynił oglądnąć się na wszystko i wszystkich oraz dostrzegł jeszcze jednego sługusa, jako że był najbliżej natychmiast go zaatakował.
- Zostawić mi go!. Spie**alać!. I wściekły zabił ostatniego dziada jednym, potężnym cięciem.

Leż i gnij

Przypomniał sobie o jeszcze jednej ważnej rzeczy, o oszołomionym stworze, podszedł do niego i na szczęście jego domysły okazały się nieprawdą... nie żył.

-Greg to koniec? Zapytał Zhai.

Grison:
- Wszystkie!- krzyknął Greg patrząc dookoła siebie. Teraz tylko pozostaje nam pozbierać te wszystkie błyskotki- dodał po chwili po czym grupa rozeszła się po pomieszczeniu w poszukiwaniu pierścieni i naszyjników, które interesują kupca. Większość była wtopiona w ściany budowli oraz leżąca na kamiennych pułkach. Po dokładnym przeszukaniu pomieszczenia grupa wyszła na powierzchnię rozbijając ścianę po czym  wrócili sie do obozu Ahmeda.
- To twoja błyskotki- powiedział Greg kładąc dwa pełne woreczki magicznych pierścieni i amuletów znalezionych w świątyni.
- To... to aż tyle?- spytał niepewnie kupiec otwierając i mieszki wysypując zawartość. Doskonale-powiedział Ahmed z szaleńczym wyrazem twarzy chowając błyskotki z powrotem do mieszków.
Teraz pozwólcie łowcy, że was wynagrodzę- powiedział kupiec po czym dwaj strażnicy przynieśli kilkanaście sporych mieszków ze złotem. ÂŁowcy na miejscu podzielili sie złotem po czym wrócili do Ombros.

Wyprawa Zakończona!

Napisano i zatwierdzono 94 postów (łącznie z tym)
94 x 50 = 4700 + 500 (znalezione w wazie) = 5200  

Narody:

ÂŁowcy:

Kapitan Greg - 19 postów = 950 + 50 = 1000 sztuk złota + czaszka dla mnie (10 rep)
Xoulus - 1 post = 50 sztuk złota (0 rep)
Samug - 8 postów = 400 + 100 = 500 sztuk złota (10 rep)
..::Bezimienny::... - 9 postów = 450 sztuk złota (10 rep)
Zhai - 10 postów = 500 sztuk złota (10 rep)
Alsvithe - 5 postów = 250 sztuk złota (10 rep)
Madzia - 3 postów = 150 sztuk złota (5 rep)
EnzoFerrari - 11 postów = 550 + 100 = 650 sztuk złota (10 rep)
Izrael - 8 postów = 400 + 50 = 450 sztuk złota (10 rep)

Inni:

Bela - 14 postów = 700 + 100 = 800 sztuk złota
momo - 6 postów = 300 + 100 = 400 sztuk złota

W wypadku obu panów nie mogę rozdawać reputacji, gdyż nie są łowcami nagród.

100 - 75 = 25 (punktów reputacji pozostaje na resztę miesiąca)

Jak komuś coś nie pasuje to proszę napisać karteczkę i wsadzić ją sobie pod łóżko :P Trzeba było być bardziej aktywnym.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej